Melisa Aslı Pamuk, Oyunculuğu Nedeniyle Eleştirilen Hande Erçel’e Destek Vermek İsterken Tepki Çekti!

Fox TV'de başlayan Bambaşka Biri dizisinin yıldızı Hande Erçel, ilk bölümün yayınlanmasıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Büyük bir kesim tarafından oyunculuğu beğenmeyen Hande Erçel tepki çekerken birçok oyuncu meslektaşı Erçel'e destek vermişti. Bu isimlerden birisi de Melisa Aslı Pamuk oldu fakat Pamuk, yaptığı açıklamayla daha büyük tepki çekti.

Fox TV yıllar sonra Burak Deniz ve Hande Erçel'i yeniden bir araya getirdi.

Yıllar önce Aşk Laftan Anlamaz dizisinde ilk kez birlikte izlediğimiz ikili, şimdilerde Bambaşka Biri dizisiyle yeniden ekranlarda.

Farklı konusu ve hikayesiyle izleyicinin dikkatini çeken dizi, 1 Eylül'de ilk bölümüyle izleyicinin beğenisine sunuldu. Fakat daha önce de sık sık oyunculuğu nedeniyle eleştirilen Hande Erçel, ilk bölümün ardından yine bu eleştirilerden nasibini aldı.

Büyük bir kesim Hande Erçel'in oyunculuğunu beğenmemişti. Bu konu da sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.

👇

Mimiklerini Dinlendiren Hande Erçel'in Bambaşka Biri Dizisindeki Oyunculuğuna Gelen Yorumlar

Hande Erçel'e bu süreçte birçok ünlü isimden destek gelmişti. Son olarak ise yapımcı Faruk Turgut "Oyuncular rağbet görmeyince birisini, genellikle de Hande Erçel'i günah keçisi ilan ediyorlar." diyerek oyuncu sektörünü topa tutmuştu.

Hande Erçel'e destek veren isimlerden birisi de güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk oldu.

"Rahatsız oluyorsan izleme. Kaç saat çalışıyoruz günde, sen oturup beş dakikada birini aşağı çekemezsin. Kadın, kadının desteği olmalı." diyen Melisa Aslı Pamuk, meslektaşını korumak isterken kendisi de eleştirileri oklarının hedefi oldu.

Açıklamanın tamamını buradan izleyebilirsiniz 👇

Melisa Aslı Pamuk'un açıklaması ise sosyal medyada gündem oldu.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
01.10.2023

Sanki excel tablosu çıkartıp veri girişi yapmak işleri.. Olum siz oyuncusunuz yani sanatçı.. Sanat eleştirilir, eleştirildikçe de değer görür. Ayrıca Film/Dizi Eleştirmeliği diye bi meslek varken sen ne konuşuyorsun?? Bi kadın olarak destek filan olmuyorum size oldu mu ? Bölüm başına 500 bin tl alırken iyi sonra sizi izleyen halk eleştirince kötü ! Yapma yaa.. Hande de sanat namına en ufak bi gen yoksa bu bizim suçumuz mu ? Ayrıca tüm Türkiye it gibi çalışırken ve bunun karşılığını görmezken, sizler bi susun, dizilerinizi çekin, her bölüm başına da bi ev araba almaya devam edin... Böyle gereksiz car car ederseniz, walla bunlardan da olursunuz yakında...

01.10.2023

Bence parayla tutulmuş troller Türk kadın oyunculara karşı kullanılıyor, bu kadar devlet meselesi gibi bir aydır topla tüfekle oyunculuğuna saldırmayı gerektirecek bir durum yok, isteyen seyreder isteyen seyretmez konu orada biter. Bu güne kadar o kadar kötü oynayan oyuncular geldi geçti. Kadını savunan, destek verenlere kadar saldırılması bence bunun arkasında başka ajansların, kıskançlığın, yapımcıların olduğunu düşündürüyor bana.

01.10.2023

O zamanlar halk o kadar fakir değildi umursamıyordu. Şimdi milletin açlıktan ağzı kokuyor, barınma problemi gibi baba bi hayat problemi ile uğraşıyor ve aynı halk, artık bunların şımarıklıklarına katlanmak istemiyor. Pandemi zamanı, bunların malikanelerinden "evde çok mutluyuz" mesajları ile bardağın son damlasını taştı maalesef.. Özetle zaman ve yaşam biçimi farkı... Bi de artık kıyaslanabilecek ve herkesin çok rahat ulaştığı yabancı platformlar ve oradaki diziler var.. Onların da etkisi var bu eleştiri yağmurunda... Millet, düzgün iş görünce burdakilerin ne kadar kalitesiz işler olduğunu daha iyi kavradı.

Pasif Kullanıcı
01.10.2023

Ee kadin hakli, oyunculugu elestirmeye bir sey demiyor her firsatta asagilamaniza kiziyor. Guzelligine, kisiligine bile laf eden bir suru insan gordum ki harbiden gereksiz yere linc yiyor. Herkesi yargilayacaksaniz ful sektoru inceleyin aq

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ