Melis Sezen'i Kıyafeti Üzerinden Hedef Gösteren Eski MHP'li Vekil Ahmet Çakar'a Hazal Kaya'dan Sert Tepki

Oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde tercih ettiği kıyafet üzerinden Melis Sezen'i aylar sonra hedef gösteren eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar'e tepki gösterdi. Meslektaşı Sezen'e destek verdi.

Detaylar içeriğimizde;

Başarılı oyuncu Melis Sezen Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle son dönemin yıldızı parlayan isimleri arasında yer alıyor kuşkusuz.

Sezen, geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Yıldızı Parlayan Oyuncu ödülünü almıştı ve hem kıyafeti hem de yaptığı konuşmayla gündem olmuştu. 'Bunu tutuyorum, çünkü elimde şu an.' cümlesi uzun süre konuşulmuştu.

Fakat aylar sonra yine Melis Sezen'in ödül gecesinde tercih ettiği kıyafet gündem oldu. Akit TV'ye katılan eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, Melis Sezen'i elbisesi üzerinden hedef aldı.

Çakar, üzerine vazife olmayan bir şekilde "Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok. Göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş. Bu ahlaksızlığın daniskası değil midir?” yorumunu yaptı.

Melis Sezen'in hedef gösterildiği bu ifadeler ise tepkiyle karşılandı.

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar Oyuncu Melis Sezen'i Kıyafeti Üzerinden Sert Sözlerle Hedef Aldı

Bir yandan Çakar'a tepkiler çığ gibi büyürken diğer yandan da bazı meslektaşları Melis Sezen'e destek verdi. Oyuncuya ilk destek Hazal Kaya'dan geldi.

Kaya, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini,bedenini mi konuşuyosunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…" ifadelerini kullandı.

Caner Cindoruk ve Bülent Emrah Parlak da Melis Sezen'e destek verdi.

Haydi yorumlara!

Ünlülerden gelen tepkiler güncellenecek...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Övündüğümüz Sağlık Sisteminin Geldiği Üzücü Noktayı Tokat Gibi Yüzümüze Çarpan Mesajlar
Ümit Özdağ ile Yapacağı Programı Covid Nedeniyle İptal Eden Buket Aydın'ın Estetikçisine Gittiği İddia Edildi
Eski Survivor Yarışmacısı Sahra Işık'ın Hikmet Tuğsuz Hakkında Yaptığı Paylaşım Herkesi Şoke Etti

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

Hazal kaya kapali birisine parkta saldirildiginda, tepki gosterip twitter da trend olmustu. kapalilara destek olmustu. ancak su son 2 haftadir her gun islamcilar tarafindan saldirilaran kadinlarin haddi hesabi yok. Düzce veya Batman konser verecek olan kadinlara hakaret ediliyor, Eskisehirde resmen hayat tarzina mudahale var. ama hic bir tane basortulu, islamcilarin alcak saldirilarina ugrayan kadinlara destek vermede, hic biri tepki bile gostermedi. niye boylesiniz, niye cifte standart.

Şu yorumu tweet at gözünü seveyim ! En haklı isyan !

12.05.2022

İnsanların giyim kuşamına karışmak sizin gibi şerefsizlere mi düştü?

12.05.2022

şu bülent parlak denen kişi eşine şiddetle gündeme gelmemiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?? :d

TÜM YORUMLARI OKU (12)