Melike Şahin'in Konsere Çıkmayışını Astrolojik Olarak İnceleyen Astrolog Dumura Uğrattı!

Geçtiğimiz günlerde İBB'nin Öğretmenler Günü için düzenlediği konserde sahne alacak Melike Şahin'in konseri son anda iptal etmesi büyük tepki çekmişti. İBB bu iptal olan konser için Melike Şahin ve ekibini suçlarken; ünlü şarkıcı olanlardan habersiz olduğunu ve sorumlunun İBB ve ekibi olduğunu söylemişti. Astrolog Nimet Rabia Tepedelen Melike Şahin'in konsere çıkmayışını astrolojik olarak incelemiş. Bakalım şarkıcı aslında neden çıkmamış!

Melike Şahin günümüzün en popüler ve en sevilen şarkıcılarından biri.

Geçtiğimiz günlerde İBB'nin düzenlendiği Öğretmenler Günü için planlanan konserde sahne alacak Şahin'in konseri son anda iptal edilmişti.

Konserin iptaliyle ilgili İBB şöyle bir açıklama yapmıştı.

Melike Şahin ise önce bu açıklamayı yaptı, ardından tüm izleyicilerinden özür dilediği bir video yayınladı.

Ayrıca Melike Şahin "benimle ilgisi yok" diyerek kendini konunun dışında bırakmaya çalışmıştı. Tartışmalar sürerken astrolog Nimet Rabia Tepedelen, şarkıcının sahneye çıkmayışını astrolojik olarak incelemiş.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Kısacası astrolojiye göre Melike Şahin'in bir suçu yokmuş.

Tabii bu inceleme Twitter kullanıcılarının radarından kaçmadı!

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz bu astrolojik incelemeyi nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım!

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Listede Yok Yok: Forbes, 2023 Yılında Dünyanın En Güçlü Kadınlarını Açıkladı
Ülke Gündemine Gönderme Yapan Aykut Elmas ve Uğur Can Akgün, Ortalığı Yıktı Geçirdi
Zeynep Bastık'ın Nasibinden Hande Erçel'in Lüks Aracına 5 Aralık'ta Ünlülerin Yaptığı Paylaşımlar

Popüler İçerikler

IBAN ile Eski Sevgiliye Ulaşmaya Ceza Geliyor İddiası: “Sakın 1 Lira Göndermeyin”
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR

söyleee canın tatlı mıııı...

06.12.2023

Ne yapmış gezegenler Melike Şahin'in elini ayağını mı bağlamışlar? Gezegenler bundan 30 sene önce de vardı, o zamanlar telefon ve sosyal medya da yoktu haftaya burada buluşalım dendiğinde buluşurduk.

06.12.2023

Kadını haklı çıkarıcam diye resmen uydurmuş. Sahne evi diye bi ev yok astrolojide.. 2. ev para, maddi değerler evidir. Oraya da ay gelmiş, işin içine duygular karışır bu iş olmaz der. Bu bi Davison Harita olduğu için 7. evdeki Pluto, Melike'ye Belediye'den bi zorbalık geldi demez, bu ikisinin ortaklığı yıkıcı olur, taraflar yürütemez der. Tam Dc üzerindeki Merkür, iletişimle ilgili yukarıda yazanın aksine, bi problem olmaz der. Yani bu kadına zamanında rüzgar ile ilgili durum iletilmiş. Kendisi iletişimi olumsuz etkileyen taraf olmuş, bunun da sebebinin Oğlaktan Yaya doğru başlayan Merkür Retrosuna bağlayabiliriz. Ayrıca haritada, köşelerinin Yükselen, Kuzey Ay Düğümü, Güney Ay Düğümü ve Pluto'nun oluşturduğu bir Grand Kare mevcut. Bu da konser için kadersel olarak zaten mümkün olmadığını söylüyor. Bi şekilde bu konser olmayacakmış. Madem işin astrolojik kısmına girdik, uydurmayın birilerini koryacağız diye. Konuya hakim sanki bi sizsiniz..

06.12.2023

10. evdeki yani Kariyer evindeki Kuzey Ay Düğümü aynı zamanda Akrep'te Düşükte olan Venüs'e zıt açı yapıyor. 10. evde bir de Krion mevcut, Krion alınan gönül yaraları ile alakalı bi Asteroit'tir. Yani kariyer evine kader noktası gelmiş, üstüne alınan yaralarala alakalı asteroit gelmiş, bunlar yeteneklerimizi anlatan Venüs'e ters açı yapmış, kuzey ay düğümü zaten Grand Karenin bi parçası. Bu kız o gün konserle ilgili ciddi anlamda bi ÖZGÜVENSİZLİK yaşamış, Rüzgarı bahanne edip çıkmak istememiş.

TÜM YORUMLARI OKU (8)