Melike Öcalan'dan Çağla Şikel'e Olay Gönderme! "Fakir Biriyle Aşk Yaşarım Diye Hiç Hayalim Olmadı..."

Geçmiş yıllarda Vatan Şaşmaz ile Sabah Şekerleri adlı programı sunmasıyla tanınan Melike Öcalan TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Öcalan aşka dair yaptığı açıklamalarda ise Çağla Şikel'e gönderme de bulundu. Peki Melike Öcalan kimdir, kaç yaşındadır? İşte Melike Öcalan'ın açıklamaları ve detaylar...

Sabah Şekerleri adlı programla ün kazanan Melike Öcalan 2. Sayfa programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Geçtiğimiz gün ünlü manken Çağla Şikel'in 'Fakir erkekle de aşk yaşarım.' açıklamasına atıfta bulunan Öcalan 'Fakir biriyle aşk yaşarım gibi bir hayalim olmadı.' dedi. İşte detaylar...

Melike Öcalan'dan Olay Açıklamalar

İşte Melike Öcalan'ın açıklamaları:

Ben aşk aramıyorum. Aranarak bulunacağını düşünmüyorum. Sipariş üzerine olsa bulunur da ben aşk insanıyım. 

Zaman geçtikçe daha seçici olunuyor. Yalnızlığa da alışıyorsun iyi bir şey değil ama alışıyorsun. Kalp atışını benim duymam şart.

"Fakir Biriyle Aşk yaşarım Diye Hiç Hayalim Olmadı"

Fakir biriyle aşk yaşarım diye hiç hayalim olmadı. Ekstra fakir ya da zenginle olurum diye bir şey düşünmedim açıkçası. Belli hayatlardan geliyoruz hepimiz. Kendi başımıza para kazanmışlığımız var. Birinin eşi ya da sevgilisi olarak anılmadım sektörde.

Bir kadın kendi ayakları üzerinde durarak geldiyse, karşısındaki adama da hayranlık duymak ister gerçeği söylemek gerekirse. Bir o kadar zenginle olayım da hayalim yok. Erkekteki başarı karizma katıyor. Benim kalbimi attıracak kişi de bir şeyler başarmış olmalı.

Melike Öcalan Kimdir? Melike Öcalan Kaç Yaşında?

Melike Öcalan, 19 Kasım 1979 İstanbul doğumlu Türk sunucu ve dizi oyuncusudur.

Yurdaer Doğulu Sanat Merkezi'nde 3 yaşında başladığı bale eğitimine devam ettiği sırada gelen teklifler üzerine ilk reklam filmi olan Evin yağı projesinde yer aldı. 

Rama'nın reklamında, içlerinde Danimarkalı ve Hollandalı olmak üzere 375 kız arasından seçildi ve 4 yıl boyunca Rama reklamlarında oynadı.

Sonrasında 100'e yakın başrol reklam filmlerinde rol aldı. İlk sunuculuğunu ise 12 yaşındayken çocuk defilelerinde yapmaya başladı.

İpek'in Doğum Günü, Necip Fazıl Kısakürek'in Hayatı, Sağlık Bakanlığı Temiz Eller Kampanyası kısa filmi gibi birçok TRT yapımında rol aldı.

Henüz 17 yaşındayken kendi hazırladığı programları sunmaya başladı ve uzun soluklu televizyon programlarına imza attı. Akademi Kenter'den mezun olduktan sonra çok arzu ettiği tiyatro sahnelerine de adım attı. 1996 yılında Sanem Çelik ile beraber Luna reklamında oynadı.

2003 yılında şarkıcı Suat Suna ile evlendi ancak 2008 yılında boşandı.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!
YORUMLAR
14.10.2021

Bu kadın 42 yaşında mı? vay be.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ