Melih Gökçek'ten Mustafa Tuna'ya Sert Sözler: 'Seni İnsan Yüzüne Çıkamaz Hale Getiririm'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın bir televizyon programında Belediye'nin hafriyat gelirlerinin 15 milyon TL'ye çıktığını, Melih Gökçek zamanında ise aylık 30 bin TL göründüğünü söylemesi üzerine Gökçek'ten yanıt geldi. Gökçek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tuna'nın bahsettiği rakamları yalanladı ve “Seni insan yüzüne çıkamaz hale getiririm” dedi.

Mustafa Tuna, A Haber televizyonunda dün yaptığı açıklamada, görevi devraldığı Melih Gökçek ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

"Hafriyat geliri aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TL'ye yükseldi"

Tuna’nın sözlerine Melih gökçek Twitter’dan yanıt verdi

Seçim sırası cevap verip vermemekte çok tereddüt ettim. Çünkü medya ve sosyal medya birbirlerine düştüler diye haberler yapıp göbek atacaklar.” diyen Gökçek ancak yanıt vermezse suçlamayı kabul etmiş sayılacağını ve parti yönetiminin durumu anlayışla karşılayacağını ümit ettiğini belirtti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ise Gökçek'in paylaşımları ardından henüz bir yorum yapmadı.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
03.10.2018

Melih daha önce de kendi partisinden olan milletvekileri ve gazetecilerle tartışmaya girmişti, en yoğun tartışmalarıda Arınç la olmuştu. Hatırlarsınız; Parsel parsel Ankara'yı FETÖ'ye verdi demişti. Melih Gökçek de Arınç'ı paralel yapıdan olmakla suçlamıştı :P Ne hikmetse ak partililer kendi aralarında sorun yaşadığında birbirlerini pisliklerini açıklamakla tehdit ediyorlar. Hangisi konuşsa diğeri batıyor. Hepsi aynı lağım çukurundan. Ned Flanders görünümlü twitter kaçkını.

03.10.2018

Mustafaa, Mustafaa bak yanlış ata oynuyusun Mustafaa. Karşında I.Melih Gökçek, isminin birincisi, Velociraptorların Annesi, Yanmayan Ama Hafiften Tutuşan, Büyük Beton Denizi'nin Khaleesisi, Decepticon Kıran, Caps Lock'un Mutlak Hükümdarı, Dev Ankara Kedilerinin, Minnie ve Mickey'nin, İlk İnsanların ve Andavalların Kralı duruyor, sen kimsin?

03.10.2018

T-rex nedir ki, O bir Dovahkiin.

ne kadar çirkef bir adam ya... zorla bıraktırdılar o koltuğu ama hala susmuyor

TÜM YORUMLARI OKU (27)