Melih Gökçek'ten 'Ankapark' Eleştirilerine Yanıt

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, zamanında vatandaşların kendisine Ankapark için oy verdiğini ileri sürdü. Başkanlığı bıraktığı dönemde dinozorların sağlam olduğunu söyleyen Gökçek, 'Sayın Yavaş Ankapark'ı çalıştırmak istemiyor. Burayı yok etmek için elinden geleni yapacak'  dedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, koltukta bulunduğu dönemde 801 milyon dolar harcanıp çürümeye terk edilen Ankapark'la ilgili HaberTürk'te yayınlanan Olaylar ve Görüşler programına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

📹 "Vatandaş bana onun için oy verdi"

"Yok etmek için çalışacak"

Gökçek, Yavaş'ın halka sorma fikrini de 'Halka nasıl soracak, kendisi ne isterse onu çıkartacak. Gerçekten sormayacak ki. Ver o zaman Çevre Bakanlığı’na, vermez. Burayı yok etmek için elinden geleni yapacak' sözleri ile eleştirdi.

Parkın 29 yıllığına Atatürk Orman Çiftliği'nden belediyeye verildiğini anlatan Gökçek, 'Yani bu mülk 29 yıl sonra verilmek zorunda. Ankara Belediyesi'nin malı değil ki. Yani Atatürk Orman Çiftliği oradaki oyuncakları en ince teferruatına kadar biliyor. Mansur Yavaş 'Ben sorarım ve yaparım' diyor, yapamaz. Belediye meclisi karar verir' diye konuştu.

Ne olmuştu?

Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içindeki Ankapark'ın tahliyesine ve işletmecinin taşınmaz üzerindeki müdahalesinin kaldırılmasına hükmetmişti. 

Kararın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Göreve geldiğim günden itibaren bununla ilgili birçok görüş bildirilmişti ama bunu kamuoyuna açarak burayı nasıl kullanacağımızı soracağız. Toplam kararı vatandaş verecek. Sökün atın derlerse de söker atarım. Anket yapacağım. Para benim değil, karar verme yetkim yok' diye konuşmuştu.

Ayrıca bakınız 👇

Mansur Yavaş Duyurdu: Ankapark Belediyeye Devredildi
Ankapark'ın Kapıları Basına Açıldı: Milyonlarca Liralık İsraf Görüntülendi
Mansur Yavaş Açıkladı: Ankapark'a Ne Olacak?
Teleferiği Kim Yapmadı? Ankapark’ta Milyon Dolarlık Vurgun

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
24.07.2022

Abime az pişmiş dinazor billuru çeeek Ulan Gökçek yaptırdın dinazorun d*şşaklari girsin sana şimdi!!!!

24.07.2022

Seçim zamanı AKP'nin sandık görevlisi ile sohbet etmiştim herşeyi anlarım da bu Gökçek'e niye oy veriyorsunuz adam Ankara'nın canına okudu demiştim, o da emin ol bizden kimse de onu sevmiyor sırf parti aday gösterdi diye oy veriyoruz demişti. Parti'nin neden aday gösterdiği ise muamma başka bir belediye başkanının aday gösterileceği neredeyse kesinken bir anda yine Gökçek aday oldu ne konuşuldu ne değişti bir günde kimse bilmiyor.

24.07.2022

Tıpkı sizin Kemal kılıcdaroğlunu 11 seçip kaybetmesine rağmen hala oy vermeniz gibi birşey degilmi

24.07.2022

İnşallah şimdi de jelibon madeni müjdesi verdiğin için seni seçecekler.

TÜM YORUMLARI OKU (30)