Melih Gökçek'le Bir Olup Mansur Yavaş'ın Belediyecilik Anlayışını Eleştirmeye Çalışan Savcı Sayan'a Ağrılı Bir Vatandaştan Kapak Gibi Cevap

Ankara'da geçtiğimiz ay gerçekleşen kar yağışında hayat olumsuz yönde etkilenmiş, bazı yollar kapanırken ulaşımda da sıkıntılar oluşmuştu..

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarına rağmen yoğun devam eden yağış trafiği etkilemişti. Özellikle yazlık lastiklerle yola çıkanların sorunlar yaşadığı ulaşım konusunda sosyal medya da çalkalanmıştı.

Fırsattan istifade etmeye çalışan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek sosyal medyadan topladığı fotoğraf ve paylaşımları alıntılayarak paylaşmıştı.

Mansur Yavaş'ı ve CHP'yi eleştiren İ. Melih Gökçek, alaycı tavrıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a meydan okumuştu.

Videolarla da iddialarını desteklemeye çalışan İ. Melih Gökçek'e sosyal medyadan epey tepki gelmiş, hatta paylaştığı videolar ile fotoğrafların bir kısmının eski zamanlardan kalma olduğu ortaya çıkmıştı.

Kendi döneminde yaşananları ve Ankara'da 20 yıl boyunca yaptıklarını unutan İ. Melih Gökçek'in hafızası sosyal medyada yapılan paylaşımlarla tazelenirken, kendisine tabii ki destek de bulmuştu.

Detaylar için: 👇

Melih Gökçek Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Sıkıntı Yaşanan Ankara'da Mansur Yavaş'ı ve CHP'yi Eleştirdi, Ortalık Karıştı!

O desteklerden bir tanesi Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan gelmişti.

Başkentin Mansur Yavaş tarafından iyi yönetilemediğini iddia eden Savcı Sayan, Ankara'ya destek olmak için ekiplerini seferber edebileceğini söylemişti.

Ancak kar yağışının artmasıyla hayatın olumsuz yönde etkilendiği Ağrı'da bir vatandaş tam tersini düşünüyor!

twitter.com

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın paylaşımına rağmen şehirde yardıma muhtaç olduklarını ifade eden Muhammed Abramovich isimli kullanıcı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yardım beklediklerini ifade etti.

Ne diyelim? Mansur Yavaş bu tartışmayı ciddiye alarak cevap vermez, Ağrı'ya yardım götürmek için çabalar ama Ağrılı vatandaşların şikayeti de ortada... Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Türkiye’nin En Güvenilir ve En Güvenilmez Kurumu/Kuruluşu Hangisi?
YORUMLAR
04.02.2020

Ulan melih ankarayı yedin doymadın. Hala utanmadan ilgi çekmeye çalışıyor. Önce yediklerinin hesabını ver.

04.02.2020

ib. melih gökçeği niye kaale alıyorsunuz yav, bırakın dinazorlarıyla oynasın :D

04.02.2020

i melih gokce ankarayi parsel parsel satilamadigini gördüğü icin bu hazımsızlığı.

TÜM YORUMLARI OKU (49)