Melih Gökçek'in, ODTÜ'nün Mezuniyet Törenindeki 'Tecavüz' Pankartına İlişkin Sözleri Tepkilerin Odağında

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek'in, ODTÜ'lü gençlerin mezuniyet töreninde taşıdığı 'tecavüz' pankartına ilişkin ifadelerine sosyal medyadan çok sayıda tepki geldi.

Dün Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin mezuniyet töreni gerçekleştirildi. ODTÜ'lü gençler törende esprili ve eleştirel ifadelerin yer aldığı pankartlar ile yürüdü.

Şu Çılgın ODTÜ'lüler! ODTÜ Mezuniyet Töreninde Bu Yıl Yer Alan Birbirinden Yaratıcı Pankartlar

ODTÜ'lü mezunların elinde "Tecavüze Sebep Olan Şeyler" başlıklı tepkisel bir pankart da yer aldı.

Pankartta, 'Gece dışarı çıkmak', 'mini etek', 'sarhoş olmak', 'cilveleşmek' ve 'tecavüz' seçenekleri yer aldı ve 'tecavüz' seçeneği işaretlendi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek ise bu pankartı 'tecavüz' seçeneğinin işaretli olmasına dikkat çekerek, 'Madem nedenini biliyorsunuz, siz de dördününü yapmayın, yapanlar salak mı?' ifadeleriyle Twitter hesabından paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gökçek ise gelen tepkilere bu tweet ile yanıt verdi 👇

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.07.2018

Bütün bunlar bir kabusmuş. İ.Melih Japon balığı, Tayyip Tuzlukmuş. Birisi şunun Fişini çeksin artık. (Ülkenin içinde bulunduğu durum başka türlü açıklanamaz sanırım)

07.07.2018

Mide bulandıran Melih, twitter’dan bir kadın kullanıcıya aralarında geçen tartışma üzerine “Sen çok mu kürtaj yaptırdın. Bu kadar bağırmanın nedeni bu mu” biçiminde doğrudan mesaj atmıştı o dönem gündem olmuştu. Melih tipik bir orta yol siyasetçisidir işine geldiği gibi konuşur güce tapar her dönemin adamıdır yalakalıkta sınır tanımaz ahlak yoksunudur, Ankara'nın altını üstüne getirmiş yolsuzluk uzmanıdır.

İ.Melih'in suratına tükür deseler, tükürüğüme kıyamam o derece vasıfsız.

TÜM YORUMLARI OKU (101)