Melih Gökçek Amerikalı Gazetecileri İkna Etti: "Türkiye’nin En İyi Google Kullanıcısıyım!"

New York Times, Washington Post, Wall Street Journal ve Associated Press gibi önemli medya kuruluşlarının muhabirlerinden oluşan kafile, Ankara’ya indikten sonra Melih Gökçek tarafından karşılanmış.

Kafile bu değil tabii.

Yeşil sandalyelerin olduğu penceresiz bir odaya getirilmişler ve dev bir ekran varmış. Ekranın yanında da, Melih Gökçek.

Ardından Melih Gökçek’in sunumu başlamış. Söylediğine göre, IŞİD, El-Kaide’nin bir uzantısıymış ve Obama ve Hillary Clinton tarafından yaratılmış.

Türkiye’nin ABD’nin orta doğudaki en önemli müttefiği olduğunun altını çizen Melih Gökçek, Fethullah Gülen’in iade edilmeyişinden dolayı bu ilişkilerin soğuduğunu ifade etmiş.

Konuşmadan sonra Gökçek, 15 Temmuz darbe girişimine dair daha önce ortaya çıkmamış özel görüntüleri kafileye izletmiş.

Olaylar esnasında 18 defa televizyonlara canlı bağlantı gerçekleştirdiği bilgisini de eklemiş.

Bu noktada Melih Gökçek’in tarzına aşina olan Financial Times muhabiri Mehul Srivastava, Melih Gökçek’e “depremlerle ilgili teorisini” açıklaması için ricada bulunmuş.

Gökçek bu isteği memnuniyetle karşılamış ve Türkiye’de iki tip deprem olduğundan bahsetmiş: Sıradan, beklenmeyen depremler ve tetiklenen depremler…

Ona göre ABD ve İsrail koalisyonu Türkiye kıyılarındaki fay hattından enerji elde etmek istiyormuş. Başarısız olmuşlar ve içerideki enerji bir atom bombası gibi patlayarak depreme dönüşmüş.

Gökçek’e göre Fethullah Gülen’in takipçileri de aynı şekilde, Türkiye’yi karıştırmak için bir deprem yaratmış. Konuyla ilgili kaynağı sual edilidiğinde Gökçek, İnternet demiş.

“Dünyanın en büyük enformasyon servisine sahibim: Google. Google’da her şeyi bulabilirsiniz. Türkiye’nin en iyi Google kullanıcısı benim. Bu yüzden Google’a teşekkür etmek istiyorum.”

Gazeteciler, devam eden günde Başbakan Binali Yıldırım ve Mehmet Şimşek’le görüşüp ülkelerine dönmüşler. İki günlük sıcak başkent gezisinin hatırası ve oraya götürdükleri bu kritik bilgilerle birlikte...

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
15.03.2017

Her ayın 13'ünde CIA,KGB ve Mossad ajanları toplanıp gizli gizli halay çekiyor siz hala uyuyun olm.Bunu bizzat psychedelic aşqım I.Melih ve ben ortaya çıkardık. İnanmayan Acidkara'ya gelsin.LCD'li kurabiye de ikram ediyoz.(LSD'ye para yetmedi lanet olası karteller)

15.03.2017

Siyasi hayatına MHP`de başlayıp, ANAP`dan Keçiören Belediye Başkanı, Refah`tan milletvekili ve büyükşehir belediye başkanı olup, AKP kuruluş sürecinde "Gül`ün olduğu yerde ben yokum" diyerek Demokrat Parti`nin başına geçen ama anketlerde binde bilmem kaç çıkınca seçimlerden 3 ay önce AKP`ye katılan, Murat Karayalçın`dan 20 yıl sonra projeyi Ulaştırma Bakanlığına devrederek; Edirne`den Ardahan`a toplanan vergilerle, Ankara metrosuna 2 istasyon daha ekleyen, başa baş geçen son seçimlerde Milli İradeden taviz vermeyen AKP`nin o dönem milletvekili bile olmayan İçişleri Bakanı`nın YSK`yı basması sonucu seçimi kazanan Büyüg Başgan; seni çekemeyenler anten taksın.

14.03.2017

Bu adam cidden rahatsız, rezil etti ülkeyi de.

TÜM YORUMLARI OKU (13)