Melih Gökçek AKP Kongresi'nde Koronalı Olmadığını İddia Etti: 'Test Yaptırdık, Bilinmesini İstedim'

AKP'nin 7. Olağan Kongresi, Ankara Kapalı Spor Salonunda pandemi tedbirleri hiçe sayılarak binlerce kişinin katılımıyla yapıldı. Kalabalıkla ilgili eleştirilere yanıt ise Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

Sosyal mesafe kuralının unutulduğu 'koronasız' AKP kongresine gelen eleştirilere Melih Gökçek, sosyal medya hesabından cevap verdi.

Salona alınan herkese AK Parti Genel Merkezi tarafından koronavirüs testi yapıldığını ifade eden Gökçek şu ifadeleri kullandı:

'Böyle bir salonda toplandığımız için bizi tenkit ediyorsunuz. Biz bütün delegeler dün Genel Merkez'de kovid testi yaptırdık. Salona giren tek kovidli delege yok. Bilinmesini istedim.'

AKP'nin 7. Olağan Kongresi korona önlemi alınmaması nedeniyle tepkilerin odağında👇

Vaka Sayısı 26 Bine Çıkarken AKP Kongresi İçin Tıklım Tıklım Yüzlerce Otobüs Kaldırılması Tepkilerin Odağında
O Sırada Korona Salgını Devam Ediyordu... AKP'nin Kongresinden Yansıyan 'Mesafesiz' Kareler
Erdoğan: 'Türkiye’nin Bugün, Yeni Bir Anayasa İçin, Hiç Olmadığı Kadar Hazır'

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışında Ağır Yara Aldı, Icardi ve Galatasaray'dan Gönderme Geldi
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
24.03.2021

Düşündürülmek istenen : Aaabii adamlara bak hala bunca insanlar kongre yapıyorlar desteğe bak yahu vay anasını acaba ben yanlış düşünce tarafında mıyım ?? Bunca insan destekliyorsa vardır bir bildikleri ben de bunları mı desteklesem acabaaa?? Düşündüğüm : Aaa doğal seleksiyonnn :) Ne kadar tatlış :)

24.03.2021

Bir.... Testler hastanede yapılmıyor mu İki....Siz parkta iki kişi yanyana gelince "tenkit" ediyoruz... Üç.... Toplantıları "siz" yasaklamadınız mı .... Dört... "Yalancı negatif " olursa ne yapcaz... Beş...Mecbur musunuz .... 🤪😡😠

24.03.2021

Bunun gibileri sayesinde "Karma" diye bir şeyin olmadığına, olsa da Karmanın büyük kötülere gücü yetmeyen korkak, kaypak, ufakçı, gücü anca garibana yeten götün teki olduğuna emin oldum. Yapsana işini mna koduğumun karması, niye yapmıyon, götün yemiyo de mi? Ama bakkaldan canı çektiği için çikolata çalanı görünce gözün döner de mi? Ne kadar büyük kötü varsa hepsi camış gibi uzuun yıllar mutlu huzurlu yaşadı.

24.03.2021

Günaydın, sabah şerifleriniz hayırlı olsun :) :) :) Yaş olmuş 50. Bu güne kadar gördüğüm kötünün yaptığı kötülüğün her daim yanına kar kaldığıdır.

TÜM YORUMLARI OKU (15)