Meksika'da Kilisede Gözlerini Açan Kurtarıcı İsa Heykeli

Meksika'nın Coahuila eyaletinde bir kilisede kaydedilen görüntülerde 'Kurtarıcı İsa'nın gözlerini açtığı görülüyor. Her ne kadar bunun optik yanılsama ya da turist çekmek için bir oyun olduğu yönünde iddialar olsa da durumu ciddiye alan paranormal araştırmacılar da mevcut.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
11.08.2016

o heykel gerçekten gözlerini açsa videoyu çeken vatandaştan küçük kalp krizleri eşliğinde seri salavatlar duyardık

11.08.2016

kilisede salavat getirmek

11.08.2016

böyle saniyelik olayların gerçekleşmesi esnasında birisinin video kaydında olması daha büyük bir mucizedir.

11.08.2016

Bende onu anlamıyorum zaten. Hayatımda böyle değişik şeyler her zaman yaşadım ama hiç video kaydı alırken denk gelmedi :D

Pasif Kullanıcı
11.08.2016

Bu Hiristiyanlar da hic yaratici, inandrici degiller. Muslumanlardan ders almalari lazim! ''Kur-an okuyan annesiyle dalga gecip, tasa donen kiz'' mesela, cok daha iyi bir senaryo ve kurgu var, butun olayi anlatan bir hikayenin ustune oturuyor. Isa gozunu acmis(!) Eee? Sonra? yok, sonrasi olmayan birsey, bizde ancak alay konusu olur. (Dinlere degil, dincilere yazdim yorumu, dinciliginizi savunun ama din savunmasina gecmeyin diye not dusuyorum)

Din ticareti dünyanın en karlı vergisiz kemiksiz KDV siz ÖTV siz ticaretidir.5 milyar alıcısı vardır.Giderek de artmaktadır.Bu vakkamızda da , heykel haberini yayan kişi uyanık girişimci, görmek için koşturanlar ise saftirik müşteriler olarak isimlendirilebilir.

TÜM YORUMLARI OKU (89)