'Mekanın Sahibi Geldi' Sloganıyla Geri Dönen Arka Sokaklar Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'ni Geçebilir mi?

Kanal D'nin tam 17 sezondur süren dizisi Arka Sokaklar bir süredir ekranlarda yoktu. Fakat uzun süre verdiği sezon arasında her zaman birinci olduğu Cuma günü için oldukça dişli rakipler ortaya çıktı. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin kıyasıya mücadele ettiği Cuma akşamında bir de 'Mekanın sahibi geldi' sloganıyla Arka Sokaklar dönünce ortalık epey kızışacağa benziyor. Peki, Cuma akşamı reyting savaşını hangi dizi kazanır dersiniz?

Tam 17 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar, uzun süredir Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri.

Dizinin yapımcısı Erler filmin sahibi Türker İnanoğlu'nun rahatsızlanması nedeniyle bir süredir ekranlara ara veren Arka Sokaklar yapımcı değişikliği nedeniyle yaz sezonunda da ekranlarda olamadı.

Eski kadrosu ve ekibe dahil olan yeni oyuncularıyla yeni yayın döneminde ekranlara dönmeye hazırlanan Arka Sokaklar iddialı sloganlar ve reklam filmleriyle geri döndüklerini duyurmaya yavaş yavaş başladı.

Kendi günü ve kendi saatinde yani Cuma akşamları saat 20.00'da tekrardan yayınlanmaya başlayacak olan Arka Sokaklar için geri sayım başlamışken, geçtiğimiz sezonun en iddialı iki yapımı Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin akıbeti kafaları karıştırdı.

'Mekanın sahibi geldi' gibi iddialı bir sloganla Cuma akşamının birincilik koltuğunu almaya geldiğini bangır bangır duyuran Arka Sokaklar reyting başarısından çok net görünürken, yalnızca Cuma gününün değil, tüm yayın döneminin en yüksek reyting oranlarını alan Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'nın buna izin verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Zaten her Cuma günü iki rakip dizi Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını arasında inanılmaz bir rekabet olurken, Arka Sokaklar'ın son derece iddialı bir şekilde geri dönmesi Cuma gününü iyice kızıştıracağa benziyor.

Söz konusu durum öylesine büyüdü ki sosyal medyadan Cuma günü için pek çok yorum bile geldi:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hangi Rolle Geliyor? Taro Emir Tekin, Yalı Çapkını Kadrosuna Dahil Oldu
Yalı Çapkını'na Veda Etti: Yeni Sezonda Yer Almayan Oyuncu İzleyenleri Şaşırttı!

Popüler İçerikler

“FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen Kaçırıldı” İddiasının Detaylarını Hande Fırat Açıkladı
"Devlet Korumasına Alındı" Denmişti: Deniz Akkaya Kızını Kendi Rızasıyla Çocuk Esirgemeye Göndermiş!
İsrail'den Bir Katliam Daha: Yine Çadırları Bombaladılar, Onlarca Ölü Var!
YORUMLAR
11.08.2023

Su diziyi de hayatinda bir kere bile izlememis bir ben varim heralde

11.08.2023

bende izlemedim

11.08.2023

Türk halkı elbette iki gencin her bölüm sevişmesine bakacağı için elbette Yalı Çapkını denilen saçmalık reytinglerde lider olacak

11.08.2023

bit artık amk dizisi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ