Mehmet Yalçınkaya: 'Bir Adam Geldi 3 Mercedes'i Fabrikası Varmış, Bizden 1 Kilo Pirinç İstedi, Dünya Bu Kadar'

Depremzedelere yemek yaparak çalışmalarını halen sürdüren Mehmet Yalçınkaya, Adem Metan'a kendisini en etkileyen olayı anlattı.

Mehmet Yalçınkaya o anlarda, ' Bir adam geldi 3 Mercedes'i 1 binası 1 fabrikası varmış, bunların hepsi gitmiş. Bizden 1 kilo pirinci istiyordu dünya bu kadar' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
01.03.2023

Dunya bu kadar degil angut turkiye bu kadar japonyada yikim bile olmazdi batida yikilsada parasini yardimini alirdi birde su tripleri yokmu deli olacagim

objektif olmak gerekirse karada 7.8 ve üstüne 7.5 dünyanın her yerinde yıkım olurdu, hele yer yüzüne bu kadar yakınsa, ama Japonya'da asla bu kadar yıkım olmazdı. 10 şehir ne demek?

01.03.2023

ve adam tüm vergilerini de ödüyormuş falan filan ... netice elde var 0 ... türkiye bir cehennem .... baştakileri doyurmak için çalışıyoruz ... ölüyoruz ... enkazların altın da ölmeyi bekliyoruz .. kalanlarımızın eline 2 kuruş para veriyor devlet ... aç açıkta soğukdan donuyoruz ..

Bilinçli bir vatandaş ise konut sigortası, fabrika sigortası (yangın,deprem) ve araç kaskosu vardır herhalde, hepsini geri alır.

01.03.2023

şu mal sevdasını kendimi bildim bileli bir türlü anlayamıyorum. hayatta empati yapamadığım sayılı konulardan. ne oluyor yani ne oluyor. bir kaç yerde tapulu beton yığının var, 1 yerine 5 tane araban var da eline ne geçiyor. 30 yaşına geldim yiyip içebiliyorsam, canım istedikçe az buçuk gezip eğlenebiliyorsam, temel alışverişlerimi düşünmeden yapabiliyorsam tamamdır benim için.ev, araba almak bile aklıma gelmiyor. hadi bir tane olsun ikisinden de deseler anlarım da. daha fazlasını anlayamıyorum.

01.03.2023

her şey yalan

TÜM YORUMLARI OKU (16)