Mehmet Şimşek'ten Üç Büyüklere 'Vergi İndirimi' Resti! 'Şov Yaptınız, Şimdi İndirim mi İstiyorsunuz?'

Transfer döneminde milyonlarca euroluk harcamalara imza atan üç büyük kulüp başkanının 'vergi indirimi' için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kapısını çaldığı iddia edildi. Talepleri reddeden Şimşek'in 'Transfer döneminde uçakların biri indi biri kalktı. Şov yaptınız. Şimdi vergi indirimi mi istiyorsunuz?' şeklinde konuştuğu aktarıldı.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin başkanları Ali Koç, Dursun Özbek ve Ahmet Nur Çebi yayın gelirlerinden şikayet ederek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kapısını çaldı.

Futbolculara verilen ücretler hariç bonservis bedeli olarak Fenerbahçe 56.8 milyon euro, Galatasaray 29.54 milyon euro, Beşiktaş ise 12.5 milyon euro ödeme yaptığı hesaplandı.

İddialara göre transfer döneminde milyonlarca euro harcama yapan kulüp başkanlarına Mehmet Şimşek'ten sert bir çıkış geldi. Daha önceki dönemlerde defalarca vergi indirimi alan kulüplere ret yanıtı verildi.

10 Haber'de yer alan bilgiye göre, Bakan Şimşek’in herkesi etkileyen bazı ürünlerdeki ÖTV artışı ve ek MTV vergisine vurgu yaptığı ve böyle bir ortamda spor kulüplerine indirim gibi bir uygulamanın yapılmasının söz konusu olmadığını söylediği belirtildi.

İddiaya göre Mehmet Şimşek,"Transfer döneminde uçakların biri indi biri kalktı. Şov yaptınız. Şimdi vergi indirimi mi istiyorsunuz?" şeklinde konuştu.

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
04.10.2023

şimşek bu dili keşke 5 li çete için de kullansa da ekonomik sorunların üzerine gidilme konusunda samimi olduğumu anlasak.

04.10.2023

az bi arka çıkılacağını bilse anında çöker tepelerine.... klüpler için bunu yaparsın ancak Koç gibi Sabancı Gibi 5 li çete diye adlandırdığınız müteahhitler gibi büyük firmalar devletlerin olmazsa olmazlarıdır. o yüzden çok üstlerine gidilmez...

04.10.2023

Sayın bakan aynı performansı ünlüüüü müteahhitler içinde bekliyoruz

04.10.2023

Eğer ki haber gerçekse fanatik bir futbolsever olarak tebrik ederim. Futbol kulüplerinin bu yüzsüzlüğü yetti artık. Parayı sen harca borcunu devlet ödesin. Ne güzel İstanbul be!

TÜM YORUMLARI OKU (16)