Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gerçek Gündem'de yer alan 'Mehmet Şimşek kararını verdi, atamalar netleşti' başlıklı habere jet hızıyla cevap verdi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gerçek Gündem'de yer alan 'Mehmet Şimşek kararını verdi, atamalar netleşti' başlıklı habere jet hızıyla cevap verdi.
Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Bu haberler spekülasyon niteliğinde olup, masabaşı uydurmalardır' denildi.
Gerçek Gündem isimli internet sitesi son günlerde Sayın Bakanımıza atfen gerçek dışı haberler yapmaktadır. Bugün de 'Mehmet Şimşek kararını verdi, atamalar netleşti' şeklinde bilinçli ve bir maksat için yapıldığı anlaşılan haberlerine devam ettiği görülmüştür. Bu haberler sadece spekülasyon niteliğinde olup, masa başı kendi uydurmalarıdır. İtibar etmeyiniz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
"Masabaşı kendi uydurmalarıdır." Cidden bakanlığın kullandığı dil bu mu?
bu metinleri kim yazıyor? google translate bile günümüzde daha düzgün cümleler kuruyor