Mehmet Metiner, SpaceX'in Uzay'a Mekik Göndermesine Yorum Yaptı: 'Zulmetme Araçları Bunlar'

SpaceX'in 'Crew Dragon' isimli uzay mekiğiyle ilk insanlı uçuş denemesi gerçekleşti. O deneme ile SpaceX ilk defa uzaya insan göndermiş oldu.

CNN Türk kanalında Semiha Şahin'in moderatörlüğünde AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner, Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz ve Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı da konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ancak Mehmet Metiner, SpaceX'in uçuş denemesini ABD'nin 'Daha fazla hükmetmesi' olarak yorumlayarak, 'Daha fazla zulmetme araçları bunlar' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyaradar

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
"Seçimi Murat Kurum Kazanacak" Diyen Astrolog Nuray Sayarı Kendisine Yanlış Doğum Bilgisi Verildiğini Söyledi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
31.05.2020

İşte bu yüzden biz yapmıyoruz. Önce belli bir aşamaya gelip ondan sonra bilim-sömürü ilişkisini kursaydık. Adam konuştukça temsil ettiği görüş adına utanıyorum içinizde aklı başında olup metiner gibilerin kendilerine ve ülkeye zarar verdiğini düşünebilen kimse yok mu ya her şeye düşman böyle adamları halen içlerinde tutup ekranlara çıkarıyorlar ya helal olsun. Bende bugünle ilgiliyim, açlıktan yoksulluktan zulümden bahsediyorsa önce kendi ülkesine dönüp bir baksın. Bilime ve eğitime önem vermek bir gelişme unsuru olup her zaman sosyal ve ekonomik olarak ülkelerin çıkarına olmuş, araştırma geliştirme ve sanayi arasındaki örtüşme gelişmiş ülkelerde artı zenginlikler yaratırken biz bu örtüşmeyi kavrayamayız. Gerçi sizde haklısınız bu tür gelişmelere ulaşacak bilince varmak bizim gibi ülkelerde oy kaybı demektir.

31.05.2020

Allahımmmmmmmmmmmm bizi ne ile sınıyorsunnnn.

31.05.2020

niye? yalan mı söylüyor ?

31.05.2020

Bazılarına uzay ve roket çalışmaları batıyor olabilir. Fakat şunu bilin ki bugün MRI, GPS, endoskopi chiazı, kalp pompası, kablosuz cihazların birçoğu ve daha sayamadığım birçok ürün bu araştırmalar ve insanlığın merakı sayesinde ortaya çıkmıştır. Zulme falanda bağlamayın işi. Her ülke kendi menfaatleri doğrultusunda kararlar alıyor. Laftan ziyade icraata geçinde sizi alkışlayalım destek verelim.

TÜM YORUMLARI OKU (67)