Mehmet Büyükekşi Kesin Demişti, Galatasaray Kupa Finalinin Yeri İçin Başvuruda Bulundu!

TFF, Türkiye Süper Kupası finalinin Suudi Arabistan'da oynanması kararını almıştı. Galatasaray, kupa finalinin yerinin değişmesi için resmi başvuruda bulundu.

Türkiye ve Suudi Arabistan Futbol Federasyonları, Süper Kupa finalinin Riyad'da oynanması için anlaşmıştı.

Fenerbahçe'den kupa finalinin yerine itiraz gelmişti.

Ali Koç'tan TFF Kararına Tepki: Final Atatürk İlkelerine Karşı Bir Ülkede Oynanmamalı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, finalin yerine gelen eleştirilere, "Riyad'a gelir kaynakları için değil, Türk futbolunun menfaatleri için gidiyoruz" şeklinde cevap vermişti.

Riyad'da oynanacak final hakkında Süper Kupa finalistleri Galatasaray ve Fenerbahçe ile anlaştıklarını belirten Büyükekşi, "Ağustos ayında, iki finalist tarafa da sorarak, bu maçı yurtdışında oynama konusunda rızalarını aldık" diyerek tartışmalara son vermişti.

Mehmet Büyükekşi'nin bu açıklamaları sonrası Galatasaray, TFF'ye Riyad'da oynanacak finalin yerinin değişmesi için başvuruda bulundu.

Galatasaray'dan yapılan başvuruda, kupa finalinin Türkiye sınırları içerisinde oynanması talebinde bulunuldu. Galatasaray, TFF'ye kupa finalinin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanabileceğini de belirtti.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
17.11.2023

adı Türkiye Kupası, final Türkiye'de değil :) hele ki ülkenin en büyük 2 kulübü karşılaşacak. Cumhuriyetin 100. yılında final Ankara' da oynanmalı. Maçtan önce futbolcular da Anıtkabir'e giderse tadından yenmez :)

17.11.2023

hayır da yani cidden SEBEP??? finalist takımların başkanları anlaşıp oynamıyoz lan final minal dese yeridir yani. riyad ne lan, harbiden, SEBEP???

Bir Fenerbahçeli olarak eğer tff zorlarsa oynamasın iki takımda söylemleriniz ile eylemleriniz bir olsun guzum..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ