Mehmet Barlas Boyut Atladı: 'Erdoğan'ın Mutluluğu Hepimizin Mutluluğudur'

İktidara yakınlığıyla tanınan Mehmet Barlas, 'Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur' sözleriyle gündemde.

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, dün “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın varlığı Beyaz Türkleri mutsuz ediyor” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Barlas yazısında 'Türkiye'nin her tür mutsuzluğu ile uykusu kaçan bir seçilmişimiz var' iddiasında bulundu ve 'Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur' ifadelerini kullandı..

"Rize'ye baksana, bu kent bu hale düşmüşken bayram sevincini nasıl yaşarım"

Yazısında Erdoğan ile yaşadığı bayramlaşma diyaloğundan bahseden Barlas, 'Bayram günü Cumhurbaşkanı ile telefon aracılığıyla bayramlaşırken, sesindeki kırıklığı hissettim. Hemen açıkladı, ‘Rize'ye baksana, bu kent bu hale düşmüşken bayram sevincini nasıl yaşarım’ dedi. Dün de Rize'deydi Erdoğan...” ifadelerini kullandı.

Yazısının devamında Erdoğan’ın Rize’de yaptığı konuşmalardan bahseden Barlas, sözlerini şöyle noktaladı: 

“Türkiye'nin her tür mutsuzluğu ile uykusu kaçan bir seçilmişimiz var. Onu Kıbrıs'ta da, Azerbaycan'da da, Doğu Akdeniz'de de görebilirsiniz. Ve bilirsiniz ki, Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur.”

Barlas'ın bu ifadelerine gelen tepkiler 👇

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
25.07.2021

Ama nasıl yalıyorum dondurmayı tek bir damla israf olmadı. Bu dinozorun söylediklerinin haber değeri bile yok, 80 yıl parazit olarak yaşadı. Zira kendisi bulunduğu mekana ve zamana göre devamlı renk değiştiren Kenan Evren dahil tüm iktidarları itina ile yalamış bir zat.

25.07.2021

Barlas her dönemin adamı.... .... Güneş nereden doğarsa çanağını oraya çevirir.... .... Döneklerin kralı... .... 🤪😡😠

25.07.2021

Referandumda "Evet" oyu çıkmazsa canlı bomba saldırılarının devam edeceği yönünde halka tehditler savuran bir hareketin liderinin mutlu olması, en başta can güvenliği açısından önemli tabii!

TÜM YORUMLARI OKU (17)