Mehmet Baransu'ya Balyoz Kumpası Davasında Tahliye

Mehmet Baransu, Balyoz kumpası davasından tahliye edildi. Baransu, Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki farklı bir davasından dolayı cezaevinden çıkamayacak.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 27. Ceza Dairesi, Balyoz davasında kumpas kurduğu gerekçesiyle 13 yıl hapse mahkum edilen Mehmet Baransu hakkındaki kararı bozdu.

Cezaevinden çıkamayacak

İlginizi çekebilir 👇

Mehmet Baransu Davasında Karar: 17 Yıl 1 Ay Hapis Cezası
Mehmet Baransu: ‘Özür Dilerim’

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
10.10.2022

Bunlar kimlerin piyonuysa işini güzelce yaptı, TSK'nın kaderini ve bir bakıma da memleketin kaderini değiştirdi. Kimler bunların kurduğu kumpasla gitti, kimlerin önü bir anda açıldı, sonrasında neler yaşandı bunları iyi görmek gerekir... 12 yıl hapis ne ki, ödül mü ? Böyle valizli piyonların ömür boyu dışarı çıkmaması gerekir.

10.10.2022

Haber yaptığı belgelerin hepsi doğru çıktı. Kimse belgelerin varlığın inkar edemedi. Yaptığı haberlerle ülkenin başına gelebilecek darbeleri önledi ve maalesef şu an gazeteciliğinin bedelini ödetiyorlar. Ortalık havuz medyasına ve tatlı su gazetecilerine kaldı.

10.10.2022

Fetöcü olsaydım, fetönün valizli elemanını savunmak için bende böyle fikir belirtirdim..

10.10.2022

İnsanların hayatlarını kararttı bu ve bunun sahipleri. Eee şimdi nasıl yırtıyor bu oç balyoz kumpasından?? TSK’ nın kozmik odasına kadar girildi ve şimdi davadan yırttı bu yavşak öyle mi?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ