Mehmet Ali Erbil Yerinde Duramıyor: Biri Bitti Diğeri Başladı, 22 Yaşındaki Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'la altıncı kez aniden nikah masasına oturmaya karar veren ve geçtiğimiz günlerde de bu karardan vazgeçen Mehmet Ali Erbil, ayrılığı çabuk atlattı. Bu sefer de 22 yaşındaki yeni sevgilisiyle görüntülendi...

Mehmet Ali Erbil, özellikle bir dönem şov dünyasının en sevilen isimlerdendi. Fakat her zaman dobra halleri ve çapkınlıklarıyla daha çok gündeme geldi.

Bir hastalık süreci geçirip toparlandıktan sonra önce TikToker olmaya karar veren Mehmet Ali Erbil aşk sahasına da jet hızıyla döndü.

Birkaç aydır kendisinden 40 yaş küçük, hayatına aniden giren ve aniden evlilik kararı aldığı Gülseren Ceylan'la magazin gündemini meşgul ediyordu kendisi.

Eğer işler yolunda gitseydi ve Gülseren Ceylan'la ayrılık kararı da evlilik kararı kadar hızlı verilmeseydi Mehmet Ali Erbil, Ceylan'la altıncı baharını yaşayacaktı.

Birbirleri hakkında oldukça iddialı aşk cümleleri kuran ikili, geçtiğimiz haftalarda Gülseren Ceylan'la ayrılık kararı aldıklarını duyurdu.

Halbuki gelen tüm eleştirilere beraber karşı çıkıp, yaşadıkları ilişkinin parayla ilgisi olmadığını, hayatlarında hiç olmadıkları kadar mutlu olduklarını söylemişlerdi...

Erbil, "Zaten son zamanlarda istekleri bitmiyordu. Ev, araba, pırlantalar istiyordu. Zaten kredi kartım ondaydı ama yine de para hırsı ağır bastı. Giderken 180 bin lira değerinde tek taş yüzüğü de aldı.' açıklamasında bulunarak ayrılığın sebebini açıklamıştı.

Tüm detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Ayrılık Acısı Yaşayan Mehmet Ali Erbil'den Eski Nişanlısı Gülseren Ceylan İçin Tartışma Yaratacak Sözler!

Fakat Mehmet Ali Erbil nikah masasına beş kala biten ilişkisini çabuk atlattı. Yerinde duramayan Erbil, dün gece yeni sevgilisiyle gecelerde görüntülendi.

22 yaşındaki Nevide Çiçek'le, Cahide Palazzo'da görüntülenen Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisine elleriyle pamuk şeker yedirdiği görüntüler "Sendeki hız kimsede yok!" dedirtti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Farah Zeynep Abdullah Yine Formunda: Kızılcık Şerbeti'ne Gelen Eleştirilere Tek Tek Cevap Verdi!
Meryem Uzerli’nin O Ses Türkiye Yılbaşı’nda Jüri Olacağını Öğrenenlerden Yüzyılın Fikri: “Hürrem Olup Gelsin”
‘Tayyargil’ Operasyonu: Tayyar ve Özlem Öz Ne ile Suçlanıyor?

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.12.2023

üff ne hizi Allah askina, sendeki kudurmusluk kimsede yok demek lazim💀

02.12.2023

pedofili ya. 18'i geçince yasal olrak sorun yok ama teknik olarak her türlü pedofili

Yasal ya da teknik olarak pedofili değil. Dicaprio'ya pedofili diyen kimse görmedim ülke sınırlarında. Ha kişisel fikrin bu duruma pedofili diyebilir ama "teknik olarak" demek doğru değil. Seninle neredeyse hemfikir olsam da neden bunu yazıyorum: bu sektör haline gelmiş durumda. Toplumun tepkisini çekecek şeyleri yap ve sosyal medya yoluyla gelen hakaretlere dava aç. Fenomenlerin bir çoğu, avukatlarla % pazarlığıyla çeviriyorlar bu işi. Hatta sürü psikolojisine sokmak için insanları, sahte hesaplarından kendilerine hakaret ediyorlar görenlerde sıraya girsin diye. Ve ben artık Erbil'in bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Tezim doğru ise bu yorumun sana min 30.000TL'ye patlar. O yüzden bence daha dikkatli yorum yaz; eleştiri değil, iyilik temelli bir fikir.

02.12.2023

ulan bu pisliği gectim, bu kızlarda nasıl bir miğde var amk.. bir insanın nekadar parası olursa olsun, insanın en azından kendine saygısı olmalı.

02.12.2023

Herkes aynı olmuyor maalesef. Kimi için ilgi görmek, medyatik olmak, para sıkıntısı çekmemek yeterli, karşılığında ne verdikleri kime verdikleri önemli değil.Evet iğrenç mi, iğrenç..

TÜM YORUMLARI OKU (20)