Mehmet Ali Erbil Ne Olduğunu Anlamadan Kendini Hastanede Buldu! Mehmet Ali Erbil Ne Ameliyatı Oldu?

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in geçtiğimiz yıl yaşadığı sağlık sorunları gündemi uzun bir süre meşgul etmişti. Yaşadığı kötü günleri geride bırakan ve gün geçtikçe sağlığı daha iyiye giden Erbil'den kötü bir haber geldi. Erbil apar topar ameliyata alındı. Durumunu ise Ercan Avşar paylaştı. Peki Mehmet Ali Erbil ne ameliyatı oldu? Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

65 yaşındaki ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz yıllarda uzun bir süre Kaçış Sendromu hastalığı sebebiyle zor zamanlar yaşayan ve yoğun bakımda kalan Erbil, bir süredir iyiye gidiyordu.

Son dönemlerde TikTok videoları ve canlı yayınlarıyla gündeme gelen Mali'nin herhangi bir problemi kalmamış gibi görünüyordu.

Fakat birden yaşadığı bir problem ile kendini yeniden hastanede buldu. 65 yaşındaki şovmenin yaşadığı sorunu Ercan Avşar, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Apandisit ameliyatı olduğu duyurulan Erbil'in durumunun iyi olduğu da Avşar tarafından ifade edildi.

www.cumhuriyet.com.tr

Avşar sosyal medyada paylaştığı bu görselin altına, ""Babacım apandisit ameliyatı oldu. Refakatçı oldum. Eve geldik. Durumu çok iyi şükür. Pazartesi seti var, dinleniyor. Herkese selamı var." açıklamasını düştü.

"Yakınlarım, dostlarım, sanatçı arkadaşlarım hepsi ziyaretime geldiler, sağolsunlar... Teşekkür ederim. Ailem hep yanımdaydı. Çocuklarım bir gün bile beni yalnız bırakmadılar. Refakatçi olarak da kalıyorlardı. Hemşireler de kalıyordu, 24 saat nöbetçilerdi. Ama bir tane arkadaşım vardı. Onun vefakarlığını, sadakatini hiç unutmayacağım, dostluğunu hiç unutmayacağım. Hemşire olmadığında, akrabalarım kalmadığımda Ercan orada. Refakatçi yatağında yatıyor, helal olsun. Allah razı olsun ondan."

Geçmiş gitmiş olsun diyelim...

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Mehmet Ali Erbil'den Yıllar Sonra Gelen Çarkıfelek İtirafı!
Para Kazanmanın En Kolay Yolu: Mehmet Ali Erbil, TikTok'ta Hediye İsteyerek Günlük 100.000 TL Kazanıyormuş
Hep Çok Eşliymiş! Çok Âşık Olsa da Eşini Aldattığını Söyleyen Mehmet Ali Erbil'in Evliliklerini İnceliyoruz

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!