Mehmet Ali Erbil'in Taciz Mesajları Gönderdiği Fenomen Ece Ronay'ın 2,5 Aylık Hamile Olduğu Ortaya Çıktı!

Bugün Bircan Bali, canlı yayında ünlü fenomen Ece Ronay'ın 2,5 aylık hamile olduğunu, nişanlısıyla imam nikahı kıydıklarını, nişanlısına ev aldırdığını iddia etmiş ve gözler Ece Ronay'a çevrilmişti. 22 yaşındaki genç fenomen, hamile olduğunu doğrulayarak diğer iddiaları reddetti.

Mehmet Ali Erbil'in taciz mesajları attığı söylenen ve bu yüzden de adı gündemden düşmeyen ünlü fenomen Ece Ronay ile ilgili bugün ilginç bir iddia atıldı.

Söylenenlere göre 22 yaşındaki Ece Ronay, 2,5 aylık hamileydi!

Bircan Bali, bugün Söylemezsem Olmaz programında, canlı yayında açıkladı...

Bunun ardından tüm gözler Ece Ronay'a çevrildi; bu iddialara ne cevap vereceği merakla beklendi.

Derken ilk açıklama geldi!

Ece Ronay, YouTube kanalına bu konu ile ilgili eşi ile birlikte bir video çektiğini ancak ofis içerisinden bir çalışanın bu durumu basına yaydığını dile getirerek hamile olduğunu kabul etti.

'Evlilik yolunda olduğum' dediği nişanlısı daha önce Mehmet Ali Erbil ile video çekmiş ve birlikte 'olayı kapatalım' demişlerdi.

Siz ne diyorsunuz bu olaylar bütününe?

Bizim artık biraz beynimiz yandı...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
20.12.2021

Böyle şeylerle kızı karalamasın kimse bence bu olayda Ece haklıydı. Ayrıca zaten tanınmış biri Ece tiktok fenomeni diye ilk söze başlayın bence taciz iddiasıyla gündeme gelen Ece diye başlayacağınıza çünkü bakın namuslu rolü yapana bi bakın der gibi oluyo . Bu kızı da böyle ifşa etmek isteyenlere de bi bakıyorum da neyse....herkes biliyo zaten

Yorumlarımı okuyun; okuyunca bu ahlaksız, karaktersiz kadının ne mal olduğunu anlayacak, aklamaya çalıştığınıza pişman olacaksınız.

Pasif Kullanıcı
22.12.2021

Napak

"Mehmet Ali Erbil beni mesajlarla taciz etti" diyerek namus timsali kesilip ortalığı velveleye veren biri meğerse zina yapıp(nikahsız ilişkiye girip) bir de çocuk peydahlamış. Neymiş?? Hamile kalınca imam nikahı kıymışmışlar... kılıfa bak hele... O çocuk nikahsızken, yani evlilik dışı peydahlandı. Evlilik dışı çocuğa da ne denildiğini söylememe gerek yok sanırım. Velev ki sonradan imam nikahı kıyıldıysa da şayet, o nikahı kıyan imam devlet memurluğundan atılmalı, Diyanet'ten de atılmalı. Öyle kolay nikah kıyan imamın din adamı vasıfları taşımadığı ortadadır. Din taciridir O...

TÜM YORUMLARI OKU (9)