Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil Sevgilisi Survivor Poyraz Hakkında Konuştu!

Nergis Kumbasar ve Mehmet ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, şu sıralar yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Oya Çınar'ın YouTube'da yayınladığı Oyalamacalar isimli programının konuğu olan Yasmin Erbil, babası hakkında konuşmuştu.

"Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak." diyen Yasmin Erbil, "Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." sözleriyle dikkat çekmişti.

Yine aynı programda Yasmin Erbil, bir buçuk yıldır ilişki yaşadığı ve şu sıralar Survivor'da mücadele veren sevgilisi Poyraz hakkında konuştu.

Yasmin Erbil, "O beni tavladı. Spor salonunda tanıştık. Ben zaten Survivor’dayken onu çok beğeniyordum aslında ama o gelip beni tavladı. Karakterini de çok beğeniyordum. Beni çok güzel seviyor bence ve bunu çok güzel gösteriyor, saklamıyor" dedi.

"O sanki babamdaki eksikleri dolduruyor. Çok küçük ayrıntılarımı bile biliyor. Beni tanımak için çaba gösteriyor. İlk 2-3 ay saklama kafasındaydım. Sonra ‘Ben bu kadar yoğun bir aşk yaşamamıştım. Neden saklıyorum?’ dedim." ifadelerini kullandı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Mehmet Ali Erbil'in Kendinden de Küçüklerle Sevgili Olmasına Dayanamayan Yasmin Erbil'den "Babalık" Yorumu
Yasmin "Babalık Görmedim" Demişti: Kendinden Küçük Sevgililer Yapan Mehmet Ali Erbil Kızına Yanıt Verdi

Popüler İçerikler

İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Özgür Özel'in "Arapça Tabelalara Karışmayın, Arapça Kur’an Dilidir” Açıklaması Gerçek mi?
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
24.01.2024

ben M.Ali olsam tüm paramı pulumu hayır kurumlarına bağışlarım , zırnık bırakmam. bakalım o zaman da doldurabiliyor mu eksiklerini.

24.01.2024

hangi eksikleri tamamlıyor mesela beyin mesela şeref mesela haysiyet mesela karakter gibi şeyler mi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ