Mehmet Ali Erbil'den Yıllar Sonra Gelen Çarkıfelek İtirafı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, senelerce Çarkıfelek isimli eğlence programını sunmasıyla akıllara kazınan isimlerden. 65 yaşındaki sunucu bu zamana kadar sık sık magazinsel olaylar ile gündeme gelirken, ilk kez Çarkıfelek'e dair bir açıklamada bulundu. Kendisi 'İş prensibi gereği..' sözleriyle dikkat çekti. İşte detaylar.

1975 yılından beri yayınlanan Çarkıfelek programının akıllara kazınan ismi Mehmet Ali Erbil, programa dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Eğlenceli sunumu ve komik mizacı ile uzun süredir ekranlarda bu program ile görmeye alışık olduğumuz 65 yaşındaki Erbil, yıllar sonra bir mekanda sahne alırken ilginç itiraflarda bulundu.

Şimdiye kadar programı sunmasında yardımcı olan tüm hosteslerin Çarkıfelek sayesinde ünlü olduğunu söyleyen Erbil cümlelerine, "Çarkıfelek’ten kimler geldi kimler geçti, ne hostesler çıktı yolu Çarkıfelek'ten geçen herkes ünlü oldu." dedi.

Programda kendisine eşlik eden kimse ile arasında duygusal bir bağ olmadığını söyleyen Erbil, sunuculara olan yakın davranışları ile sık sık dikkat çekiyordu.

"İş prensibinden dolayı programa katılan kimseyle sevgili olup aşk yaşamadım." diyen Erbil ortamda bulunan herkesi kahkahalara boğdu.

Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla gündeme gelen ve iyileşme sürecinde büyük badireler atlatan şovmenin son hali "kendine gelmiş" dedirtti.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

TikTok'a Giriş Yapan Mehmet Ali Erbil'in Canlı Yayında Yaptığı Garip Hareket Olay Oldu!
Mehmet Ali Erbil'le Mehkemelik Olan Ece Ronay, Yasmin Erbil'le İlgili Söylediği Sözlerle Olay Yarattı
TikToker Ece Ronay, TikTok Canlı Yayınında Pahalı Hediyeler İsteyen Mehmet Ali Erbil'e 'Dilenci' Dedi!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
01.09.2022

G*tündeki kıllar beyazlamış, hala şununla yaptım yapmadım diye açıklama yapıyor. Bir bu, bir de İbrahim Tatlıses yıllardır ne dillerini ne de başka bir yerlerini tutmayı becerebildi. Başlarına gelmeyen musibet kalmadı, ara ara ağlayıp dua isterler ama aynen yaşamaya devam ederler. Silinin lan artık piyasadan.

03.09.2022

Yazdığınız her harf için teşekkür ederim, pisliğin teki ve bunu çok güzel pazarlıyor

01.09.2022

Aslında hiçbir zaman yakışıklı değildi ama bir gündem yakaladı onun üzerinden şımarıklığına şımarıklık kattı özetle geçtiğimiz 30 yılda ne paraya doydu ne kadına doydu ne ete doydu hep aç hep doyumsuz hep şımarıkti hala uçkursal röportajlar yapıyor kazanamadığı tek şey saygı yazık psikolojisi bir türlü düzelemedi

01.09.2022

Bunun da ne mal olduğunu biliyoruz. Torunu yaşındaki kızlara yazdığı şeyleri de biliyoruz. Eğer çok isterse bunları külahıma anlatabilir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ