Mehmet Ali Alabora Ekranlara Geri Döndü! Mehmet Ali Alabora Hakkında Gelen Tüm Soruları Yanıtladı...

Gezi direnişi sonrasında Galler'e yerleşen ünlü oyuncu Mehmet Ali Alabora uzun zamandır Galler'de yaşıyor. Konuk olduğu Youtube kanalında hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Alabora  Birleşik Krallık'taki Galler'de yayınlanmaya başlayan Fflam adlı dizinin başrol oyuncularından biri olduğunu ifade etti. Peki Mehmet Ali Alabora Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor mu? Mehmet Ali Alabora röportajı ve merak edilen tüm detayları haberimizde sizler için derledik...  

Mehmet Ali Alabora Deniz Karakterine Hayat Verecek

Konuk olduğu YouTube kanalında hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Memet Ali Alabora, Birleşik Krallık'taki Galler'de yayınlanmaya başlayan Fflam adlı dizinin başrol oyuncularından biri olduğunu ifade etti.

DW Türkçe'den Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtlayan Alabora, filmde Türkiye'den siyasi nedenlerden ötürü ayrılmak zorunda kalan Deniz adlı bir karakteri canlandıracağını söyledi. Galce konuşulan dizinin birçok sahnesinde Türkçe bir dizi replik de olduğunu belirtti.

Mehmet Ali Alabora Türkiye'ye Dönecek Mi?

'Kaos ve kargaşa yaratarak mevcut hükümeti işlevsiz hale getirmek ve ortadan kaldırmak amacıyla gerçekleştirildiği' öne sürülen Gezi Parkı eylemlerinde etkin rol aldığı gerekçesiyle tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan ünlü oyuncu, 'Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musun?' sorusuna da şu cevabı verdi: 

'Tabii ki İstanbul'da tekrar üretmek, lüfer yemek, muhabbet etmek, dostlarımı görmek, ailemi görmek tabii ki isterim. Muhtemelen ikili bir hayat yaşıyor olurum. Çünkü artık burada da bir işim var, arkadaşlarım var, çevrem var, projelerim var.'

İşte Mehmet Ali Alabora Youtube Videosunun Tamamı

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!