Mehmet Akif Ersoy: 'Yavaş Yavaş Koordine Oluyorlar Diyeceğim Vatandaş Kızacak, 62 Saat Oldu Diye, Oldu Valla'

Deprem bölgesinde bulunan Habertürk muhabiri Mehmet Akif Ersoy, canlı yayınlar ile bölgedeki durumu aktarıyor. Ersoy, ekiplerin depremin 3. gününde koordine olmaya başladığını belirtmek için kurduğu cümle ile gündem oldu.

Mehmet Akif Ersoy o anlarda, "Yavaş yavaş koordine oluyorlar diyeceğim, vatandaş kızacak, 62 saat oldu diye. Oldu valla" dedi.

İşte o anlar: 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
YORUMLAR
08.02.2023

Bu adam o kanala fazla diyeyim ben. Koca kanalın tek ilkeli habercisi

08.02.2023

Gazeteci bile konuşurken tedirgin hapse girecek miyim diye yumuşatmaya çalışıyor

08.02.2023

İsminin hakkını vermiş helal olsun korkmayın bu tepkiniz gerçekleri sölemenin iktidarla siyasetle alakası yok korkmasın artık şu medya yardımın olmadığı yerleri gösterin haber yapın oraya yoğunlaşsın millet çadırların olduğu yerler enkazların çıkarıldığı yerleri göstereceğinize böle gerçekleri anlatın bunu hükümete karşı bir eylem değil bu korkmayın….

TÜM YORUMLARI OKU (12)