Mehmet Akif Ersoy: 'Sana Tepki Gösteren Depremzedeye Bağıramazsın, Sarılacaksın!'

Habertürk spikeri Mehmet Akif Ersoy, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından ekibiyle bölgeye giderek bölgedeki gelişmeleri canlı yayın ile bizlere aktarmıştı. Yaptığı yayınlar sırasında sık sık eleştirilip sık sık da alkışlanan Mehmet Akif Ersoy, deprem bölgesinde yaşadığı olayları anlatırken dinleyenleri bir kez daha gözyaşlarına boğdu.

Anılarının yanında depremzedelere bağırılıp, azarlanmasını da eleştiren Mehmet Akif Ersoy, "Depremden etkilenen vatandaşlar naz makamındadır. Onlara kızmayacaksın, bağırmayacaksın, sarılacaksın" dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
02.03.2023

Çadır yok, devlet nerede diye gerçeği söyleyip yardım istediği için CB tarafından namussuz ilan edilen vatandaşlar için sarılmak çok büyük lüks.

02.03.2023

Ancak daha sonra da ilk günler yeterli olamadık halinizi helal edin diye saydığı bütün kotu kelimeleri kendine yapıştırmis oldu prompter beyefendi hazretleri sultan padişah kral. Prompter olmayınca malum saçmalıyor ancak daha sonra yazı halinde önüne serilince bu sefer çark ediyor. Alistik artık bay prompterin saçmaliklarina

04.03.2023

Gülme emeloji beğenen lavuk kim inşallah yanlış basmıştır doğru basmış sa tüm dünya sana basın hemi😡

05.03.2023

Meral Aksener bir olay cikardi Hükümete yaradi.Resmen Depremzedelerin unutulmasina canak tutan Aksener Hükümetide kurtardi ve gündemi degistirdi.Ben kendisine Beddua ediyorum ayni sekilde 13 milyon Depremzedede sana ediyordur Insallah tutar da anlarsin insanlarin duygulariyla oynamak neymis diye..Sen artik o karenin icine bir daha girme.Ve dilerim ki Kilicdaroglu sana bir ders verir Mansur Yavas aciklar ve sende disaridan izler bakarsin..Hem basbakan olacak 5.ci parti olarak hemde 2.ci partiye ayar verecek.Tarkan diyorya hepsi senin mi diye..Seni hakli bulan tek bir kisi var oda Tayyip Erdoganin adami Cihan Pacaci.Iyi oyuna geldin..Ampülün yanina gaz lambasi iyi gider..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ