Mehmet Akif Ersoy Murat Kurum'a Sorulan Gazze Sorusunu Neden Böldüğünü Açıkladı!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, HaberTürk ekranlarında yayınlanan "Nedir, Ne Değildir" isimli programa katıldı.

Program boyunca birçok gafa imza atan Murat Kurum'un verdiği yanıtlar gündem oldu. Öyle ki anlatacağı köfteci anısını bile unuttu.

Buradan detaylara bakabilirsiniz:

Murat Kurum, Mehmet Akif'in 'Köfteci' Sorusu Karşısında Şaşkına Döndü! 'Niye Köfte Dediniz?'

Bir genç kadın da eline mikrofonu alarak Murat Kurum'a Gazze'yle ilgili bir soru sormak istedi. Genç kadın tam sorusunu soracakken sunucu Mehmet Akif Ersoy müdahale etti ve soruyu sordurmadı.

Ersoy, "Hemen verebilir misin mikrofonu lütfen" diyerek müdahale etti. O anları buradan izleyebilirsiniz:

Tepkiler yükselirken Murat Kurum'a sorduğu Gazze sorusu yarıda kesilen genç kadın, yayının ardından Murat Kurum'a sorusunu sordu.

Ardından da Mehmet Akif Ersoy, sosyal medya hesabında yayınladığı videoyla açıklama yaptı. Ersoy, "Bu programa katılan gençlere 'Taraf olabilirsiniz ama salonda bir propaganda yapmanıza izin vermicem. Siyasi soru sormanızı istemiyoruz." dediğini ve bu nedenle soruyu böldüğünü belirtti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ersoy, muhalefeti ve iktidarı destekleyen bazı hesaplara ise tepki gösterdi.

Ersoy'un açıklaması da tepki çekti.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hamile Kadınların İç Organlarının Nasıl Yer Değiştirdiğini Gösteren Video Hayrete Düşürdü!
Survivor'da Yunus Emre'nin Berna'ya Söylediği İğrenç Söz Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'dan Herkesi Rahatlatan Çimen Paylaşımı!

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
11.03.2024

"Siyasi soru sormanızı istemiyoruz." Mantı tarifi mi sorsunlar ne soracaklar? Siyasi soru sorulmasını istemiyorsan Canan Karatay'ı çağır, O'na soru sorsunlar.

ne sorsun amk .siyasetçi çağırıyorsun sonrada bunları sormayın diyorsun.Nerde kaldı demokrasiniz. Kızda cesaret olsa orda derdi ne sorayım pasta tarifimi diye... sözde oğuzhan uğurun programını yapmaya çalışıyorsunuz ama pek olmuyor.Ayrıca sayın kuruma tavsiyem oğuzhan uğurun programına çıksın sorun görsün biraz.

11.03.2024

Mehmet Akif Ersoy'u Süleyman Soylu ile yayınından hatırlayın. Adam seçim öncesi Murat Kurumu gençlere parlatmak, sempati yaratmak için bir program yapmış. Ha bu arada bence Mehmet Akif Ersoy gazeteci değildir.

HDP ittifaklı CB adayı parlatıldı bu ülkede gözlerin mi kaşınıyor göremiyorsun? DEM' demlen kanka

11.03.2024

Ülkenin kanayan yarası bu işte. Aziz milletimiz bunları merak ediyor. Aile whatsap grubu ve karısı ile nasıl tanıştı…ehliyetsiz araba kullandı mı kullanmadı mı…daha geçen gün çok şükür mal varlığım borçlarım derken daha çocukken araba kullanmış…42 yaşındayım daha direksiyon tutamadım. Evim yok arabam yok işim yok. Ama çok şükür güzelim istanbulumuzu emanet edeceğimiz insanın wgatsap grubu bize yeter.

TÜM YORUMLARI OKU (44)