Mehmet Akif Ersoy'dan Sinan Oğan'a: "Ben Sizin Takipçilerinizden Çektiğimi Kimseden Çekmedim"

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın Habertürk'te katıldığı canlı yayında güldüren anlar yaşandı.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı.

Ersoy, yayın esnasında Oğan'a ısrarla ilk turu geçememeleri durumunda ikinci turda kimi destekleyeceklerini sorunca ilginç anlar yaşandı.

Oğan, iddialı bir aday olduğunu vurgularken, bu sorusunun kendi taraftarlarını inciltebileceğini vurguladı.

Bu andan sonra Ersoy, "Ben sizin takipçilerinizden çektiğimi kimseden çekmedim" dedi ve soruyu bir daha tekrar etmeyeceğini söyledi. Bu sözler ikili arasında karşılıklı gülüşmelere neden oldu.

İşte o anlar ⬇️

Sinan Oğan Kimdir, Nerelidir? Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan Hangi Partiden Aday Oldu?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
YORUMLAR
30.03.2023

Sinan Oğanı iyi bilirdik , ancak şu yaptığı anlamsız adaylık bile birileri istiyor diye oldu. Kendi hür iradesiyle değilde , birileri acaba mehepeden iyi partiye kaçan oyların kırıntılarını toplayabilir miyiz diye yapılan bir siyasi hamleye figüran olarak seçildi. Mehepeyi ümmetçi arapperest partilere yancı yaptılar yetmedi. Yancınında yavrusunu çıkardılar.

Ya insanlara saldırmak yerine oturun düşünün Zerre Akp'den farkınız yok. Mansur Yavaş'ı aday gösterin diyen parti neden aday çıkardı? Çünkü Kılıçdaroğlu ve ekibi Hdp'ye ve fetöye selam çakmaktan başka bir şey yapmıyor. Ama buna tepki gösteren milliyetçiler hain oluyor.

31.03.2023

Bazı at gözlüklü K.K cılar, K.K dışında kimi desteklersen seni AKP li sanıyor. K.K dediğin adamın hangi siyasi başarısı var biri söylesin.. Kasetle geldiğini unutmayın, kaseti sızdıranların, Kemali Gandi diye parlatıp CHP nin başına getirdiğini aklıselim herkes bilir. Belediye seçimleri demesin kimse, belediye seçimleri AKP ye tepki olarak, HDP desteğiyle kazanıldı. Kemal iyi siyaset yapmıyor, mevcut durumda AKP zayıfladı, o yüzden kazanma ihtimali arttı. Her yerde söylüyorum: Kemal bu seçimde de Erdoğan'ı deviremez, çünkü devirmek istemiyor. Devirmek istese Akşener'in dediği gibi, iki belediye başkanından birini aday yapardı. O ittifakta sadece Akşener Erdoğan'ı devirmek istiyor. Uyanın artık. Yoksa 15 mayısa yine Erdoğan'lı bir şekilde uyanacaksınız. Celal Şengör ne diyor; Atatürk'ün partisin başında böyle bir adam var, vah ki ne vah...

31.03.2023

ya sizler ne saniyosunuz.hem kk'yi hem tayibi istemeyen insanlar var bu ulkede!.inceye yuruosunuz,oğana yuruyorsunuz.Arkadaşlar anlamiyosunuz,bizim oyumuzu verecek bir yerimiz olmassa boşa atacağız.Kimse ogan yada ince olmayinca gidip kk'ya atmayacak oyunu!Kaldiki en az 10 kişi biliyorim ince olmassa yine tayibe atariz diyen.bunlardan biride malesef eşim.Bi susun ve işi demokrasiye bırakin artik.!Ve eğer bu secimde tayibin kazanmasina vesile olacak tek bir insan varsa oda kk'dır.kendim biliyorum ya kendim yasıyorum kendim göruyorum!mansur yavas gelmis olsa,bizim gibi insanlar suan oy verecek parti arayışı içinde olmayacaklardı!..Ve emin olun incede oğanda mansuru desteklerdi.Artık suçluyu başka yerde aramayın lutfen!KK kazanmak için değil tekrar tayibe kazandırmak için aday oldu!Ve bu 20 yıldırda hep boyle oldu.Kendisi muhalif ayağına hep tayyibe desrek oldu!Ayrıca hiç korkmuomusunuz yaa,seçime son kala ya masa dagilirsa!!!baska alternatifiniz olmayacak!ne pok yiceksiniz ozamn.!!!

31.03.2023

ayrica sizler hiç açipta acaba Ata itiifakinda ki bu adamlar neyin nesi diye,bi ozgecmislerini okudunuz mu?Tavsiye ediyorum çok arastirmaniza bile gerek yok.vikipedi yeter inanin.ki ben çok arastirdim!!!Oğandan baska bir tane bile oy verilecek insan yok adaylar arasinda emin olun!Bu ülkeyi istedigimiz medeniyet seviyesine getirecek tek adam Oğan resmen..Ama bunu kk ve tayibe ölumune baglanmış insanlara anlatamassın!Anlatamiosun.tutturmussunuz oy boluosunuz diye!ne istiosunuz hadi kk geldi diyelim,boyle sacma bir ittifakla ne kdr sure dayanacaklar.bunu dusundunuzmu? 6 ay sonra seçim yapmak zorunda kalirlar ve ezici cogunlukla tayip geri alir.bunu dusunduzmu?Hadi diyelim kk geldi.doguyada hoooppp ozerklik verdi!Ki vericem diyo,videolari var!sonra iç savaş cikti orda.neyapacaksiniz acaba? kazanamamanin vebali inceyle oğana kalıcaksa,bunun vebalide kkya oy verenlere kalicak nokta net!!

TÜM YORUMLARI OKU (17)