Meghan Markle'ın 'Irkçılık' Açıklamasına Kraliyet Ailesinden Yanıt: İddialar Özel Olarak İncelenecek

Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın bir TV programında ortaya attığı 'ırkçılık' suçlamalarını 'endişe verici' olarak niteleyen Kraliyet ailesi, iddiaları özel olarak inceleyeceğini bildirdi.

Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Sussex Dükü Prens Harry ve eşinin ABD'li ünlü sunucu Oprah Winfrey'e yaptığı açıklamalara ilişkin bir bildiri yayımladı.

Kraliyet ailesinin, Prens Harry ve eşinin son yıllarının zor geçtiğini öğrendiği için çok üzgün olduğu aktarılan bildiride, 'Harry ve Meghan, her zaman çok sevilen aile üyeleri olarak kalacak.' ifadesine yer verildi.

Bildiride, Prens Harry ve eşinin ortaya attığı 'ırkçılık'  iddialarının 'endişe verici' olduğu ve konunun aile tarafından özel olarak inceleneceği kaydedildi.

Markle 'Bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler' demişti

Amerikan CBS televizyonunda yayınlanan röportajda, siyahi bir anne ve beyaz bir babanın kızı olan Markle, oğluna hamilelik süreci hakkında, 'Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı.' ifadesini kullanmıştı.

Prens Harry ise babasının kendilerine mali desteği kestiğini ve telefonlarına çıkmadığını söylemişti.

İntihar Girişiminden, Elti Savaşlarına! Meghan Markle'ın Kraliyet ile İlgili Ortaya Attığı Korkunç İddialar

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
09.03.2021

ne bekliyodu ki bu ? kraliyet ailesi beyaz ırkın tanımı gibi bir şey. bu kadını tanımıyorum ama resmen varoşluk akıyo paçasından. tam bir paçoz dedidkodu yapıp duruyo. kraliyet ailesinin asil duruşuna ters. 1000 yıldır safkan ingilizlerin sürdürdüğü aileye afrikalı birini mi alacaklardı ?

09.03.2021

kimse ırkçılık yapmıyor sana, at suratlısın kızım. bizim köydeki öküz senden daha güzel. öl lan. intihar et.

10.03.2021

Her ay fazladan gelir elde etmek istiyorsanız ... daha fazla aramanıza gerek yok! Bu, herkes için boş zamanlarında ev bilgisayarında çalışırken ayda 22.537 ila 29.468 dolar kazanmak için harika bir fırsat ... Bunu 2 aydır yapıyorum ve geçen ay ilk maaşımı kazandım! !!! Bu site hakkında daha fazla bilgi .......... >>>>>>>>>> 𝐃𝐨𝐮𝐂𝐚𝐬𝐡.𝐂𝐟

Kraliçe olamayacağı için bu şekilde gündemde kalmaya çalışan Kezban işte!!! 😒😒😒Ulan ben bile biliyorum o ailenin ne kadar katı olduğunu sen mi bilmeyeceksin? bir de düğün öncesi Kate ağlatmış! sen değil miydin " o tören Kraliyet ailesi içindi. biz kendimiz için arka bahçede nikahımızı kıydık" diyen. o zaman ÖNEMSEMEDİĞİN TÖRENDE çocukların giyeceği çoraba neden ağlıyorsun? 🐍🐍🐍

TÜM YORUMLARI OKU (5)