Meğer Önceden Arkadaşlarmış! Ceyda Düvenci'nin Yeni Aşkının Eski Karısına Yaptığı Hareket Şaşırttı!

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak'tan boşanarak 8 yıllık evliliğini sonlandıran Ceyda Düvenci'nin yeni bir aşka yelken açtığını öğrenmiştik. Güçlü Mete ile yeni bir aşka başlayan ünlü oyuncunun yeni aşkının eski karısıyla arkadaş olduğu ortaya çıktı!

Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Ceyda Düvenci'yi mutlaka tanıyorsunuzdur. Ünlü oyuncu 2014 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile nikah masasına oturmuştu hatırlarsanız.

Hem açıklamaları hem de sosyal medya paylaşımları ile aşklarını her fırsatta dile getiren çift, geçtiğimiz yıl tek celsede 8 yıllık evliliklerini sonlandırarak herkesi şaşırtmıştı.

Hatırlarsanız "Daha 46 yaşındayım, tabii ki aşık olacağım." diyerek yeni aşklara yeşil ışık yakan Ceyda Düvenci'nin radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşadığını öğrenmiştik.

Detayları burada anlatmıştık 👇🏻

Geçtiğimiz Yıl Bülent Şakrak'la 8 Yıllık Evliliğini Bitiren Ceyda Düvenci Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Aramızda Kalmasın programına da konu olan ünlü oyuncunun yeni aşkı ile ilgili bugün ilgi çekici detaylar ortaya çıktı.

Programda Güçlü Mete'nin eski eşi Ebru Cündübeyoğlu ile Ceyda Düvenci'nin birbirini takip ettiği ve arkadaş oldukları iddia edildi. Aynı zamanda Düvenci'nin yeni aşkının eski karısının fotoğraflarını beğenirken birden beğenileri geri çektiği de iddia edildi.

Müge Dağıstanlı'nın "Ceyda ve Güçlü Mete yıllardır birbirlerini tanıyorlar. Ceyda Düvenci ve Ebru'nun dost olmadıklarını biliyoruz ama like çekmek, orada bir panikleme hali de var" sözleri kafaları karıştırdı.

Siz Ceyda Düvenci'nin Ebru Cündübeyoğlu'nun fotoğraflarından beğenileri geri çekmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi, yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Cem Karaca Filmiyle Oyunculuğu Arşa Çıkaran İsmail Hacıoğlu'nun Vefat Eden Annesine Vedası Yürek Burktu!
Özlem Öz'ün İntihar Eden Kayyım Hakkında Yaptığı Açıklama "Umursamazlığın da Bu Kadarı" Dedirtti
Son Kararı Size Bıraktık: Pişti Olan Gülşen ve Farah Zeynep Abdullah'ın Kostümlerini Oyluyoruz!

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
İrlanda’da Bir Marketten 5 Euro’yla Yaptığı Alışverişle 5 Kişilik Yemek Hazırlayan Kadın Gündem Oldu
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
21.03.2024

Otomatik kapi gibiler 3 ay sevgilisiz kalamiyorlar..pes

21.03.2024

E yıllardır kafa’da yayın yapıyor, en son kafanın bi gecesinde ev sahibesi gibi geziyordu. Aralarındaki şey gayet belli oluyordu. Ama yalnız kalamamaları çok enteresan gerçekten

22.03.2024

kimse sevgilisinin eski karısının fotoğraflarını beğenmek istemez. ebru cündübeyoğlu ünlü biri fotoğraf begenmiş olabilir ama eski kocasıyla sevgili olunca neden beğenileri dursun ki? o ayırmamış bitmiş gitmiş evlilik yanlıs bir şey yok

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ