Meğer İlk Vakası Değilmiş: Hostese Saldıran Dilan Çıtak Daha Önce de Havaalanında Olaya Karışmış!

THY uçağında ilk olarak kabin memuru ile tartışan ardından da polise 'Seni yerler koçum” diyen Dilan Çıtak gündeme bomba gibi düştü. 'Blogyagmuru3'ün paylaşımına göre, meğer bu ünlü şarkıcının ilk vakası değilmiş.

Bir dönem babası İbrahim Tatlıses'le olan kavgalarıyla gündeme gelen Dilan Çıtak şimdi de birbirine kattığı THY uçağındaki olayla manşetlerden düşmüyor.

16 Eylül akşamı bindiği Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum - İstanbul seferini yapan uçağında kedi krizi üzerine hostese saldıran Dilan Çıtak'ın kendine hakim olamadığı anlar olay olmuştu.

Kabin memuruna "Gözündeki lensi oydurtma bana!" diye bağıran Çıtak'ın görüntülerini de içeriğimizde vermiştik:

Uçakta Kedi Kavgası Çıktı: İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak THY Hostesine Saldırdı, Karakolluk Oldu!

Sosyal medyayı çalkalayan görüntülerin ardından Instagram hesabından açıklama yapan ünlü şarkıcı suçlunun karşı taraf olduğunu savunmuştu.

Uçaktan indirildikten sonra karakola götürülmek istendi. Bunun üzerine polisi tehdit eden Çıtak'ın "Seni burada yerler koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?" demesi tartışma yarattı.

O anları da görmeyenleriniz varsa, içeriğimizden ulaşabilirsiniz:

Uçağı Birbirine Katmıştı: THY Hostesine Saldıran Dilan Çıtak'ın Polisle Tartışma Görüntüsü Ortaya Çıktı!

Ünlü şarkıcı hala gündemde kalmasından sonra ağlayarak "Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım. Açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornomda çıkmadı!" açıklaması yaptı.

Detaylar:

Uçakta Yaşadığı Kavganın Ardından Açıklamada Bulunan Dilan Çıtak'tan "Yaptığımından Asla Utanmıyorum" İtirafı!

Bunların yanı sıra öğrendik ki; kedi krizi üzerine patlayan olay ilk değilmiş. 'Blogyagmuru3'ün paylaşımına göre; Dilan Çıtak 16 Temmuz 2023'te aynı havayolu şirketinin iç hatlar business lounge salonunda bir olay yaşamış.

İddiaya göre, Dilan Çıtak "Siz Türk erkekleri böylesiniz, hepiniz kötüsünüz" gibi sözler söylüyor. O sırada başka bir yolcunun başına vurduğu ortaya çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

Kiracı Oldukları Evi Satın Alan Barış Arduç ve Gupse Özay'ın Ödediği Para Züğürdün Çenesini Yordu!
Roma Düğünün Şıklık Bedeli: Kaan Yıldırım'ın Damatlığı Pınar Deniz'in Gelinliğinden Daha Pahalı Çıktı!
Bütün Çocukların Sünnet Derilerine Talip Olan Berdan Mardini'nin Garip İsteği Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
19.09.2024

Soyaçekim.

19.09.2024

Varoş

19.09.2024

ibo denen kıronun kızı diye böyle rahat davranıyor da bu ibo denen kıro bu gücü nerden buluyor? Bir de bir polise nasıl hakaret edip sallıyor ve gözaltına alınamıyor karakola götürülmüyor? biz gidip bir polise sen kimsin hayırdır falan desek yere yatırır kafamıza basar üstüne ters kelepçe takar ama buna niye yapılmıyor? bunun babasının arkasında nasıl bir güç var da bu bir polisi tehdit ediyor? varoş ve kıro her zaman varoş ve kırodur. istediği kadar parası olsun ün sahibi olsun kıro ve varoş her zaman aynı kalır.

TÜM YORUMLARI OKU (11)