Megastar Tarkan'ın Yılbaşında Tek Gece İçin Alacağı Ücreti Duyunca Küçük Dilinizi Yutacaksınız

Şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Megastar Tarkan, hala hem eski şarkılarıyla hem de yeni şarkılarıyla popülerliğini korumaya devam ediyor. En son İzmir'de yaptığı konserle büyük ses getiren ünlü şarkıcının bu sene yılbaşında sahne alacağı yer belli oldu. Tarkan'ın tek gece için alacağı sahne ücreti ise ufak bir şok etkisi yarattı. Gelin Tarkan'ın alacağı ücrete birlikte bakalım...

Dillere dolanan şarkılarıyla ve samimi tavırlarıyla gönüllere taht kuran Megastar Tarkan'ı tanımayan yoktur.

En son İzmir'de verdiği konserle gönüllere taht kuran Tarkan biliyorsunuz ki uzun bir süredir ailesiyle birlikte Almanya'da yaşıyor.

Yaptığı şarkılarla gündeme bomba gibi düşen ünlü ismin her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da nerede konser vereceği merak edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz sene yılbaşında Mısır'da konser veren ünlü sanatçının tek gece için aldığı ücretin 5 Milyon TL olduğu iddia edilmiş ve çok konuşulmuştu.

Ünlü şarkıcının bu sene ise yeni yılı Yavru Vatan Kıbrıs'ta bir otelde karşılayacağı öğrenildi.

Tarkan'ın yılbaşı gecesi için alacağı ücret 1 Milyon Euro (18 Milyon Lira) olurken Tarkan'ı dinlemek isteyenlerin ne kadar ödeyeceği ise henüz belli olmadı.

Vallahi bu rakamları hayal etmesi bile zor gibi. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR

Külliyen boş laf, gereksiz duyar kasma mevzuu.. Burada asıl dikkat çekilmesi gereken; ekonomik açıdan hiçbir sıkıntısı olmayan insanların (Tarkan vb) asgari ücretle aç gezen vatandaşın hakkını savunuyor olması! Sırf bu bile bi turnusol bence anlayana! Hiçbir derdi olmayan insanlar sizin dertlerinize çare arıyor, eleştiri yapıyor ya da muhalefet ediyor ama siz hala sizi içinde bulunduğunuz zavallı hale getirenleri savunuyorsunuz.. Tebrikler 👏🏻👏🏻

13.10.2022

saçmalamışsın oğuzhan ...

13.10.2022

Sanat camiasında etiket fiyatı vardır. Açlıktan ölse de belirli fiyatın altına düşmez sanatçı. Bu fiyatta diğer sanatçılarla kıyaslanarak belirlenir. Eğer bu fiyatın altına sahne alırsa, kalitesinden ödün vermek olur. Bu sektörün kuralı budur. Tarkan bir markadır ve ondan daha yüksek ücret alacak sanatçı ben bilmiyorum. 18 milyonunu alır, hayrına dağıtır. Ama adam marka değerini düşürmez.

12.10.2022

Ve sonra boğaz manzaralı malikanelerinde ellerinde iphone 13 promax yada 14 ile twittera girip hükümeti eleştiriyorlar😊

13.10.2022

Tarkan duyarlılılığı ile her zaman ön plandadır senin dediklerinden daha fazlasına sahip ancak asgari ücretli insanın hakkını savunuyor daha ne yapsınlar

TÜM YORUMLARI OKU (16)