Dönüşü Muhteşem Oldu! Megastar Tarkan'ın 10 Konserlik Serisinden Kazanacağı Ücret Dudak Uçuklattı!

Bu yaz 10 konserlik bir seri yapacağı öğrenilen Tarkan'ın tüm konserlerinden kazanacağı ücret resmen dudak uçuklattı!

1992 yılında Kıl Oldum Abi ile hayatımıza giren Tarkan, o günden itibaren Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından bir tanesi!

Her şarkısı dillere pelesenk olmayı başaran "megastar" lakaplı Tarkan'ın her konseri de büyük bir heyecanla bekleniyor bildiğiniz gibi.

Posta Gazetesi'nden Kaan Ölker'in haberine göre ünlü şarkıcı Tarkan, bu yaz bir gazlı içecek markasının reklam yüzü olacak ve gençler için bir konser serisi hazırlayacak.

10 farklı konserde sahneye çıkacak olan Tarkan'ın bu etkinliklerden kazanacağı ücret adeta dudak uçuklatacak!

İddialara göre ünlü şarkıcı Tarkan, bir konserinden 15 milyon TL, tüm konserlerinden de 150 milyon TL kazanacak.

Siz Tarkan'ın konserlerden kazanacağı ücret için ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Datça Belediyesi'nin Oyunu İçin Astığı Afiş Yüzünden 18 Bin TL Ceza Yiyen Behzat Uygur Sert Çıkıştı!
Sabancı Gelin Adayı Hande Erçel 32 Milyon Takipçiye Ulaşarak Instagramın En Çok Takip Edilen Oyuncusu Oldu
Survivor'dan Çekilen Sahra Işık, Eşi İdris Aybardi ile Evliliğinde Sorun Olduğu İddialarını Öpücükle Yalanladı

Popüler İçerikler

Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
09.03.2024

Mega starıma yakışır süper süper

09.03.2024

Şu adama yalan yanlış haberler yükleyerek yükselte yükselte bi hal ettiniz. İzmir Belediyesi'nin yaptığı tahmini açıklamaya göre 450 bin kişinin gittiği beleşe İzmir konserine bir 2 milyon ,bir 3 milyon diye haber yaptınız. Yılbaşında 1 milyon dolar aldı dediniz, 10 milyon TL çıktı. 2023 e geçtiğimiz yılbaşında da yine 1 milyon dolar diye haberler çıktı o da 9 milyon çıktı. 50 milyon TL ye İngiltere den ev aldı dediniz adam almadım haberler asılsızdır diye açıklama bile yaptı. Geçen sene Almanya da kızının büyümesi için aylığı 2500 euro kiralık ev tutacaktı, emlakçı maaş bordrosunu isteyince vazgeçti. Adam kirada duracaktı yani, hala Dünya yıldızı diyorsunuz Orta Doğulu bir popçuya. Şaka gibi! 2019 da Avrupa da yaptığı konserlerinde bile her birinden sadece 1 milyon TL aldığı doğrulandı. Londra konserine 4000 küsürlerde kişi geldi sadece biletler pahalı olmamasına rağmen.

10.03.2024

Ah ah bu Z kuşağı. Canım sizler de müzik kulağı diye bişey yok öyle bktan şarkılar dinliyorsunuz ki Tarkan'ın sesini ve şarkılarını duyunca bünyenize ağır geliyor şirazeniz kayıyor. Tarkan 90 lar da değil de 2010 da piyasaya çıksaydı yıkardı ortalığı. Bir şarkının çok fazla dinlemiş olması iyi olduğu anlamına gelmez uzi fanı olduğun nasıl da belli 🤢

09.03.2024

Adama dünya starı diye diye bi hal ettiniz. Dünya nın haberi var mı desen, YOK! Birazcık Balkanlar ve Orta Doğu'da ünü yayıldı diye dünya starı olunuyorsa Hadise de , Ajda Pekkan da , Şebnem Ferah ta dünya starıdır. Google trendlerde Hadise nin ve Acun'un sonra 1 yılda da son 5 yılda da yurtdışında aratılma oranı daha fazla Tarkan dan. Spotify da adamın sadece 3 milyon küsürlerde dinleyicisi var. Ezhel'in 4 milyon küsürlerde. Tarkan'ın Aleyna Tilki ve Hadise ile aynı. Günlük dinleyicisi Tarkan 740 bin , Aleyna 650 bin, Hadise 640 bin yani fark yok. Ezhel 1 milyon 320 bin günlük dinleyiciyle Türk şarkıcılar da zirvede. Tarkan'ın kartlarda durumunu şuan kontrol ettim de iTunes, Shazam, Apple Music gibi kartlarda yabancı ülke olarak Türkmenistan dan başka ülke de Top listede yok. Onda da sadece Apple Music te Dudu şarkısıyla 65. sırada.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ