Megastar Tarkan'dan Hayranlarına Müjdeli Haber: Yeni Şarkı mı Geliyor?

Ünlü şarkıcı Tarkan, ülkemizde müzik dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Sadece kariyeriyle değil, kişiliğiyle de kalbimizde taht kurmayı başaran ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi heyecanlandırdı. Gelin Tarkan'ın müjdeli haberine birlikte bakalım... 👇

1990'ların başından itibaren Türk Pop müziği denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Tarkan'ı tanımayan yoktur.

Ünlü isim sadece kariyeriyle değil, kişisel hayatı ve toplumsal konulara verdiği önemle de sık sık gündeme geliyor biliyorsunuz ki.

Megastar Tarkan en son, Uludağ'da yapılaşmanın önünü açacak Uludağ Alan Başkanlığı kanun teklifinin yasalaşmasına gösterdiği tepkiyle gündeme gelmişti.

Detayları burada anlatmıştık;

Tarkan'dan Uludağ Tepkisi: "Yasa İptal Edilmeli, Bu Hatadan Dönülmeli"

En son 18 Kasım 2022 tarihinde "Son Durak" albümünü müzik severlere sunan ünlü isim, bu kez sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla herkesi heyecanlandırdı.

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Tarkan paylaşımında, "Günaydın. Arabadan video paylaşmayalı bayağı oldu. E dedim zamanı geldi. Ben yine bir çekime doğru yol alıyorum. Güzel projelerle yakında yine karşınızda olacağım. Yine hummalı çalışmalar başladı anlayacağınız." diyerek yeni bir albüm çalışmasının sinyalini verdi.

Biz şimdiden heyecanlandık, siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR

seçim yaklaşıyor ya ondan 😂😍 Tarkan yap şöyle bir sarki da seçimden sonra eğlenelim. bu şarkı akepeye gelsin 😂😂😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ