Meclis Başkanı Kahraman'dan Afrin Operasyonu Yorumu: 'Cihat Olmadıkça İlerleme Olmaz'

Zeytin Dalı Harekatı'nı değerlendiren TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 'Bakın şimdi Afrin'deyiz, dün Fırat Kalkanı'ndaydık. Büyük devletiz. Cihat olmadıkça ilerleme olmaz, dik duramazsınız. Kıtalar ötesi Amerika kovboyunun ne işi var buralarda, Afrika'da, Asya'da? Büyük devlet ayakta kalacak' dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere Kahramanmaraş'a geldi. İlk olarak Kahramanmaraş Valisi Vahdetin Özkan'ı makamında ziyaret eden Kahraman daha sonra Kurucular Başkanı olduğu Birlik Vakfı'nın Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret etti.

"La Fontaine'i okuduk, oyuna gelmiyoruz"

Burada yapmış olduğu konuşmada Osmanlı'dan sonra Türkiye'nin başta darbeler olmak üzere yaşadıklarını anlatan Kahraman geçmişte yapılanların şimdi de yapılmaya çalışıldığını söyledi. Bununla ilgili La Fontaine'in tilki ve karga arasında geçen peynir hikayesini ve hikayenin yeni versiyonunda karganın peynirine sahip çıktığını anlatan Kahraman, 'La Fontaine'i okuduk, oyuna gelmiyoruz, çelme takmaya gelmiyoruz. Biz o eski ihtişama doğru yürüyoruz evelallah. Bakın şimdi Afrin'deyiz, dün Fırat Kalkanı'ndaydık. Büyük devletiz. Cihat olmadıkça ilerleme olmaz, dik duramazsınız. Kıtalar ötesi Amerika kovboyunun ne işi var buralarda, Afrika'da, Asya'da? Büyük devlet ayakta kalacak. Şehitlerimiz var Allah gani gani rahmet eylesin. Etrafımızı sağlama alcağız. Ve Cumhurbaşkanımız, Allah onun ömrünü uzun etsin fevkalade bir şekilde dünya politikasına yön veriyor' diye konuştu.

Operasyona karşı çıkanlara tepki: "Çukurdan da aşağılar"

Zeytin Dalı Harekatı'na karşı çıkanlara tepki gösteren İsmail Kahraman, şöyle devam etti:

'Şimdi biz Afrin'de harekattayız, buna karşı çıkan sesler var. Çok üzücü, ne kadar beyinleri yıkanmış. Zavallıya acınır, kızılmaz. Kızmaya müstahak olmak için de bir seviye lazım. Necip Fazıl'ın Bedii Faik ile bir çatışması var, 'Sana çukur desem de olmaz çünkü çukurda bir irtifa hadisesidir. Sen çukurdan da aşağısın' diyor. Şimdi öyleleri var maalesef. Bu topraklarda satılmış çok çok azdır, aldatılmış çoktur. Konuşmak lazım. Satılmışlardan biri Pensilvanya'da, o satılmış.  O melun satılmış. 15 Temmuz'u gördün, 16'snında Türkiye ne olacaktı? 'Ben aldatıldım desene?' hayır, aynı şekilde inkara devam ediyor ve Amerika bize ona iade etmiyor.'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Bir İçerik Üreticisi Erkekleri Çekici Yapan Özellikleri Sıraladı: “Tek Elle Direksiyon Çevirebilmesi”
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
27.01.2018

Yürü lan ordan :D madem cihatız çık ozaman Amerikanın karşısına anca laf amk..

27.01.2018

Cihat, şehadet dediğiniz kadar güzel şeyler olsa bırakır mısınız garibanlara? En ön safta yer almaz mıydınız!

27.01.2018

Gerçekten inanıyor olsalardı tabikide. Ama bunu diyen kişi Amerika için Türk kanı dökmüş insanlardan. Bu ayrı mesele ama bu zaman gelene kadar o kadar çok hata yapıldıki şu an şu savaş, istesekte istemesekte yapmak zorunda olduğumuz bir savaş.

26.01.2018

Vuhuu! Bakıyorum da millet savaş karşıtı kesilmiş. Söz konusu Kürtler olunca mı iş değişiyor? "Bizim Kürtlerle bir sorunumuz yokgjgkf" Senin özgürlük isteyen Kürtlerle sorunun olduğunu biliyoruz. Barzani yıllardır koltuk değnekliğini yaptı, bir referandum yapacağım dedi "aç bırakırız haa, kapıları kapatırız haa, ambargo uygularız haa, saldırırız haa... İstemeeemmm! Etrafımda bir tane bile kendi kaderini tayin edebilen özgür Kürt istemem!" Bu Suriye savaşı üçüncü dünya savaşının başlangıcıdır. Kürtler bu dönemde kendi ülkelerini kuracaktır.

26.01.2018

komikmiş

TÜM YORUMLARI OKU (44)