MEB Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak? 15 Bin Öğretmen Ataması İçin Branşlar Belli Oldu Mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde 20 bin öğretmen atamasını tamamlamıştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15 bin ek öğretmen ataması daha yapılacağını açıklamıştı. MEB, 15 bin öğretmen ataması için takvimi duyurdu. Öğretmen ataması için gerçekleştirilen sözlü sınav başvuruları 27 Eylül’de başlayacak. Peki, 15 bin öğretmen branşları belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte MEB öğretmen atama takvimi…

Öğretmen adayları, MEB’in yapacağı öğretmen atamalarını yakından takip ediyor. Ek atama için yapılan açıklamayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu. Öğretmen atamaları için ön başvuru ve sözlü sınav için tercihler 27 Eylül’de başlayacak. İşte MEB öğretmen atama takvimi…

15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı öğretmen atama takvimine göre, sözlü sınav başvuruları 27 Eylül’de başlayacak ve 8 Ekim tarihinde sona erecek.

15 bin ek öğretmen ataması için sözlü sınavlar 12-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Sözlü sınav sonuçları ise 27 Kasım tarihinde açıklanacak.

Öğretmen ataması tercihleri 21 Ocak 2022-26 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Adaylar tercih sonuçlarını 31 Ocak 2022'de öğrenebilecek.

15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞLARI BELLİ OLDU MU?

15 bin öğretmen atama boş kontenjan ve branş dağılımı henüz belli olmadı.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor