MEB Harekete Geçti: 23 Nisan'da Erkek Öğrenciler, Etek Giyip Peçe Takarak Oynadı

Tokat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ilkokulda düzenlenen programda 4 erkek öğrenciye etek giyip peçe takarak oynadı. Bu görüntüler sonrası okul yönetimi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. 

Olay, Tokat'ın Reşadiye ilçesi Bereketli beldesindeki Bereketli İlkokulu'nda meydana geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen kutlama programında, "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" filmindeki sahneyi canlandırmak için 4 erkek öğrenci etek giyip, peçe takarak oynadı.

Program sonrası görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul idaresi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında idari soruşturma başlattı.

İşte o anlar:

Acun Ilıcalı Satın Alacağı Takımı Açıkladı: 'En Doğru Proje'
Korkunç Kaza! Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: Şoför Camdan Fırladı
İskoçya’nın İlk 'Beyaz Olmayan' ve Müslüman Başbakanı Hamza Yusuf İstifa Etti

Popüler İçerikler

Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açıldı: Otopsiye Giren Doktor ve Dönemin Savcısı İlk Kez Konuştu
Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”
YORUMLAR
30.04.2024

Ben her zaman diyorum. Bu ülkenin gidişatı can sıkıcı bir durumda. Bunu yaptıran öğretmeni ya da okul görevlisini görevinden almazlarsa yazıklar olsun.

30.04.2024

Noldu anlamadım. Bakanlık ne için harekete geçti??? hababam sınıfındaki bir sahne... cici kızlardaki hani... aileleri izin vermeden böyle birşeyin altına kimse girmez... ama sakal ve sarık takıp, accık ucuna da din ve mağduriyet ekledin mi, elinizde plaketle koşarsınız...

30.04.2024

Valla cocuklara tecavuz edilse bu kadar hizli aksiyon alacaklarini dusunmuyorum. Gosterinin amacini nereden biliyorsunuz belki kiz cocuklari erkek birini canlandirdi, erkek cocuklar da kadinlari? Kiyamet mi koptu erkekler etek giyince anlamadim!

TÜM YORUMLARI OKU (13)