Okullarda Ders Çizelgeleri ve Mesai Saatleri Cuma Namazına Göre Düzenlenecek

Başbakanlık tarafından hazırlanan cuma namazına ilişkin genelgenin yürürlüğe girmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'da, 81 ilin milli eğitim müdürlüklerine yazı göndererek namaz saatinde isteyen yönetici, öğretmen ve personele gerekli kolaylığın sağlanmasını istedi.

Bakanlık tarafından 81 ilin milli eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıda, cuma namazına ilişkin Başbakanlık genelgesinin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiği anımsatıldı.

aa.com.tr

Yazıda, Bakanlığa bağlı her tür ve seviyedeki resmi ve özel öğretim kurumlarında, cuma namaz saatinin mesai ve ders saatleri ile çakışması halinde eğitim ve öğretim faaliyetlerinde herhangi bir aksaklığa meydan vermeden gerekli tedbirler alınarak, isteyen yönetici, öğretmen ve diğer personele gerekli kolaylığın sağlanması, mesai saatleri veya ders çizelgelerinin bu doğrultuda düzenlenmesi talep edildi.

AA

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
14.01.2016

Vay anam vaay özgürlük özgürlük diye bağıran çığıran ların neyin özgürlüğünü istedikleri çok iyi belli oldu. Ulan milletin Camiye gitmesi nerenize niye battı ???

14.01.2016

Az kaldi Cuma gununu resmi tatil ilan edecekler!

14.01.2016

inşaALLAH o günleride görürüz.

14.01.2016

çalışanların rahatça Cuma Namazına gitmeleri neden bu kadar dert oluyor millete? İnsanlar gitsin Namazlarını kılsınlar sonra da işlerinin başında dönsünler ne var bunda?

TÜM YORUMLARI OKU (4)