MEB Alan Değişikliği Sonuçları: 2022 Alan Değişikliği Sonuçları Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda öğretmen olarak çalışan vatandaşlar, belirli şartları sağlaması durumunda alan değişikliği için başvuruda bulunabiliyor. MEB 2022 Alan Değişikliği başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Alan değişikliği için başvuruda bulunan öğretmenler, MEB’in yapacağı son dakika açıklamasını bekliyor. Peki, 2022 Alan Değişikliği sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte MEB 2022 Alan Değişikliği ile ilgili son durum…

MEB’in kadrolu öğretmenleri, kendi branşları dışında uzmanlıkları bulunan branşlara geçiş yapabiliyor. Öğretmenler, MEB’in yayınladığı takvimi göre geçtiğimiz günlerde alan değişikliği için başvurularını yapmıştı. Yayınlan 2022 alan değişikliği takvimine göre sonuçları bugün açıklanacak.

2022 MEB Alan Değişikliği Saat Kaçta Açıklanacak?

Alan değişikliği için başvurularını yapan adaylar, bugün 'personel.meb.gov.tr' üzerinden açıklanacak sonuçları öğrenebilecek.

MEB’in alan değişikliği sonuçlarını mesai saati bitimine kadar açıklaması bekleniyor.

Alan değişikliği sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Görevden Ayrılma ve Göreve Başlama İşlemleri 17 Haziran 2022’de yapılacak.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı