McFit'in Kurucusu Rainer Schaller'in Uçağı Düştü

Ünlü fitnes zinciri McFit'in kurucusu Alman iş insanı Rainer Schaller'in uçağının Kosta Rika'da düştüğü öğrenildi. 

Schaller'in bulunduğu uçakta, kız arkadaşı Christiane Schikorsky ve 2 çocuğunun yanı sıra 2 kişi daha olduğu bilgisine ulaşıldı..

McFit isimli fitnes zincirinin sahibi olan Alman iş insanı Rainer Schaller'in uçağı ile cuma günü Kosta Rika'da havalandıktan 40 dakika sonra iletişim kesildi. McFit'in 53 yaşındaki kurucusu, kız arkadaşı Christiane Schikorsky ve çocukları Aaron ve Finja'nın bulunduğu uçaktan haber alınamaması üzerine arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

2 kişinin cesedine ulaşıldı

Bir antrenörün de bulunduğu uçağın denize düştüğü belirtilirken, yetkililer biri yetişkin birisi ise çocuk olmak üzere iki kişinin cesedine ulaşıldığını aktardı.

Sivil Havacılık Kurumu müdürü Fernando Naranjo.  'İçerisinde toplam 6 kişinin bulunduğu özel jet,  Limón havalimanına varmadan yaklaşık 40 km önce radardan kayboldu. Uçak 18:58'de inecekti, 2 bin fit yükseklikte kaybettik” diye konuştu.

Arama çalışmalarının hava muhalefeti nedeni ile sekteye uğradığı belirtilirken, bulunan iki cesedin kimliklerinin henüz belirlenemediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Ekran Kartlarına Zam Geldi, Kısa Süre İçerisinde Bilgisayarlara Yansıyacak
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
23.10.2022

İş adamı ol bolca paran olsun özel uçağın olsun gitsin düşsün valla şansszlık mı desem ne desem bilemedim. Çocuk için özellikle çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

23.10.2022

250 milyon dolarlık miras

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ