McDonald's'da Kendi Siparişini Pişirmek İsteyen Kadın Camdan İçeri Atladı

Yemeğinin yapılamayacağını öğrenen kadın McDonald's penceresinden içeri girdi ve kendi yemeğini yapmak istedi. Bu anlar TikTok'ta viral oldu.

McDonald's camından içeriye atladı ve kendi siparişini hazırlayacağını söyledi.

assets-jpcust.jwpsrv.com

Eldivenlerinin kalmadığını ve sağlık sorunları nedeniyle bu şekilde sipariş hazırlayamayacaklarını söyleyen McDonald's çalışanları hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştılar. Yaklaşık 682.000 izlenme ve 120.000'den fazla beğeni alan videoda kadın, kendi siparişini hazırlayabilmek için camdan içeri girdi. Yemeği yaptığına dair bir görüntü olmasa da bu TikToker çalışanları ve izleyenleri şok etti.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
14.07.2022

A.m.k gerizekalısı bi sabit tutacaksın kamerayı onu da becerememişsin...

Pasif Kullanıcı
14.07.2022

Adana kebapçısında böyle arkadaşlarla oturduk zıkkımlanıyoruz. Arka masada dayının teki "oğlum bunun içi çiğ olmuş bişmemiş bana bişmiş getirin yeyemiyorum" dedi. Ocakbaşında ki lavukta "çok bülüsen gel gendin yap dayuu" diye çemkirdi. Dayı tabi "biliyom ya garanacı 40 sene yaptım ben o işi" dedi az bir sessizlik oldu aha dedim şimdi kavga çıkacak. Meğer mutfak camından da esas patron dinliyormuş geldi ocakbaşında ki lavuğa kibarca "siktir git gözüm görmesin" dedi. Sonra dayıyla oturdular yeni eleman ayarladılar falan biz de kalktık gittik. Ama hakketen pembeydi etler, çok açken biz farketmemiştik. Uzun lafın kısası bu abla haklı olabilir. Bazı yerler bk gibi yapıyor. Amburgerde olsa...

Pasif Kullanıcı
14.07.2022

hay senin tutacaaaan telefona yemin ediyorum başım döndü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ