Mazhar Alanson'un Eşi Biricik Suden'in Dosta Güven Düşmana Korku Saçan Damarlı Kasları Yine Gündemde

MFÖ grubunun vokalisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in kaslı paylaşımları sosyal medyaya bir bomba edasıyla düştü adeta. Spora düşkünlüğünü her fırsatta gösteren Biricik Suden'in damarlarının dahi çıktığı kasları kimileri tarafından hayranlık uyandırsa da, bazılarının eleştirilerine maruz kaldı. Ünlü isim bu duruma tepkisiz kalmadı elbette...

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden son dönemlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla epey yankı uyandırıyor.

916 bin takipçili sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Biricik Suden, şimdilerde dijital içerik üreticisi olarak hayatına devam ediyor. Bilmeyenleriniz için kendisi kariyerini moda tasarımcısı olarak yönetiyordu.

Şimdilerde ise kendisi spor salonu paylaşımlarıyla ön plana çıkıyor.

Aynı zamanda beslenme ve yaşam, ayrıca motivasyon koçluğu da yapıyor.

Uzun yıllardır spor yapan Biricik Suden, özellikle geçtiğimiz yılın Haziran ayından itibaren bu alandaki paylaşımlarını artırmaya başlamıştı.

60 yaşındaki ünlü ismin fiziği, her paylaştığı fotoğraf ya da videoda onlarca kişi tarafından özenilen ve hayran kalınan bir görüntüdeyi tabii ki.

Son zamanlarda ise paylaştığı omuz ve kol kasları Instagram'ı sallıyor!

Tabii bu kaslı görüntüsü takipçilerini ikiye bölüyor. Kimileri 'Bizim bildiğimiz Biricik Suden bu değil.', 'Daha hafif sporlar yapın. Zerafetiniz yok oluyor.' gibi yorumlar yaparken, kimileri de 'Harika görünüyorsunuz.', 'Muhteşemsiniz, keşke sizin gibi olsam.' temennilerinde bulunuyor.

Spora hız kesmeden devam eden ve kendi mutlu olacağı şekilde hayatını sürdüren Biricik Suden'in Instagram hikayelerinde paylaştığı son fotoğraflar yine olay oldu.

Spor salonunda çekilmiş iki fotoğrafını paylaşan ismin kol kasları görenleri korkuttu desek yeridir! Damarları çıkmış kollarıyla resmen şov yapan Biricik Suden'in kasları oldukça etkileyici görünüyor. Fakat tabii ki bir kesim yine bu konuda eleştirilerini esirgemiyor kendisinden.

Biricik Suden bu duruma geçtiğimiz haftalarda cevabını vermişti oysa ki. Çünkü bir arkadaşları kendisinin kaslarını "çok" bulduğu için Mazhar Alanson'a bu konudan yakınmış. Biricik Suden de "Ben de sormak istiyorum Hayalinizdeki kadını neden bende ariyorsunuz?" şeklinde bir cevap vermişti.

Durumu da Instagram'da yaptığı damarlı kol paylaşımıyla şöyle anlatmıştı:

'Dün gece çok sevdiğimiz bir arkadaşımız Mazhar'ı arayıp sohbet esnasında da 'Biricik'in damarları çıkana kadar spor yapması hoş mu?' diye sormuş. Ben de sormak istiyorum; Hayalinizdeki kadını neden bende arıyorsunuz? Bunu da kendinize bir sorun.'

Herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa, nasıl mutluysa hayatına böyle devam etmeli neticede! Biz de bu kaslı görüntüsünü Biricik Suden'e çok yakıştırdık.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

FETÖ Davasından Yargılanan Atilla Taş'ın Dosyası Kabarıyor: Mahkemeden Hapis Cezası Kararı
Aslıhan Güner 10 Yıllık Eşi Mert Kılıç'a Nasıl Rest Çekip Evlendiğini Anlattı: "Evlenmeyeceksen Ayrılalım"
Aras Bulut İynemli'nin Abisi Orçun İynemli'nin Eşi Akılalmaz Suçlamalarda Bulundu

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
25.10.2023

60 yaşında göbekli, diyabetli teyzeye dönüşeceğinize bu kadına dönüşün. Helal olsun.

25.10.2023

Tabi erkekler de aynı şeklide. Bir mazhara bak bir de şu kadına bak allah aşkına.

25.10.2023

Aşırı kaslı oluşu seversiniz sevmezsiniz o tercih ama spor yapmak pek çok açıdan faydalı. Özellikle yaş aldıkça sağlık açısından baya koruyucu oluyor... burada tek problem spor salonları pahalı:((

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ