Maymununa El Koyan Memura Saldırı İddiası: Sosyal Medya Fenomeni Meriç İzgi'nin 5 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor

İçeriklerinin bir parçası olan maymuna el koymaya gelen memura saldırdığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi ile ilgili Şubat 2019'da Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne gelen ihbarlara göre, sosyal medya fenomeni YouTube ve Instagram'da yayınladığı videolarda bir piton yılanı ve maymuna yer veriyordu.

Gelen ihbarlar üzerine Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü, C.G. adlı memuru Meriç İzgi'nin evine gönderdi. İlk ziyaretinde ihbarlara konu olan piton yılanını tespit eden memur, yılanı alarak işlem başlattı. Ancak bu olayın ardından da müdürlüğe İzgi'nin bir maymun ile videolar paylaştığına dair yeni ihbarlar gelmeye başladı.

'Bir anlık öfkeyle yapılmış bir harekettir' dedi

Bu kez de videolardaki maymuna el koymak için İzgi'nin evine giden C.G., iddialara göre sosyal medya fenomeninin hakaret ve saldırılarına maruz kaldı. İzgi, C.G.'nin evine geldiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, 'C.G. tarafından usulsüzce yavruma el konuldu ve darp edildim' ifadeleriyle paylaştı.

C.G.’nin şikâyeti üzerine Meriç İzgi hakkında soruşturma başlatıldı. Söz konusu soruşturmada ifade veren İzgi, C.G.'ye saldırdığı iddialarıyla ilgili olarak, 'Bu bir anlık öfkeyle yapılmış bir harekettir' ifadelerini kullandı. Savcılık ise İzgi hakkında ‘özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Sosyal Medya Fenomeni İzgi Hakkında İddianame Tamamlandı: 10 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor

Ne olmuştu?

Sosyal Medya Fenomeni Meriç İzgi'nin Maymunu Koko, Vahşi Olduğu Gerekçesiyle Alındı!
Hayvan Kaçakçılığını Alışkanlık Haline Getiren Sosyal Medya Fenomeni Meriç İzgi 3. Maymunu da Satın Alınca Ortalık Karıştı!

Popüler İçerikler

AFAD Açıkladı: Tokat'ta 5.6 Büyüklüğünde Deprem Oldu
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
YORUMLAR
22.04.2021

Hapsi istenmesin direkt verilsin artık

Pasif Kullanıcı
23.04.2021

Cocukta tam seytan şaplamaği bir tip var her turlu sinsilik bekkenir bnce🐒

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ