Max Kruse, Tokyo 2020'de Canlı Yayında Kürtçe Yazılı Tişörtle Sevgilisine Evlenme Teklifi Yaptı

Almanya forması ile 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Max Kruse, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda canlı yayında sevgilisine evlenme teklif etti.

Max Kruse, Almanya'nın Suudi Arabistan'ı 3-2 mağlup ettiği maçın ardından kız arkadaşına canlı yayından evlenme teklif etti. Maçtan sonra 'Kız arkadaşıma bir mesajım var' diyen Kruse, formasının altındaki tişörtü çıkardı ve altında Kürtçe yazılmış 'Seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin?' yazısı görüldü.

Kaynak: NTV Spor

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Denizbank’ta Müşterilerin Hesabından Çalınan 205 Milyon TL Kripto ve Sanal Bahiste Kullanılmış
YORUMLAR
25.07.2021

kürtçeyi görünce kudurup disslike atanlar 🤣🤣

26.07.2021

abi nasıl taraf olmuşsunuz ya 100 yıldır millet olmayı beceremedik. Nasıl kolay genelleme yapmak. Onlar diye bişey yok. Irkçılığı bitmez, sağcısı solcusu bitmez. Nasil kolay düşman oluyor herkes hemen birbirine. Geyiğin cümleye başlarken ciddiye alınmak için Türküm demesi bile ne halde olduğumuzu gösterir.

26.07.2021

Hangi Kürtçe, Diyarbakırlı Hakkarili ile anlaşamaz, Elazığlı ikisini de anlamaz. Barzani bölgesi için anayasayı Kürtçe yazdı anlamını veremeyince Arapçaya çevirdi. Kürt Barzani ile Kürt Talabani aralarında ancak Arapça konuşarak anlaşıyordu. Barzani bölgesinde okullarda eğitim ya Arapça ya İngilizce. Doğu ve Güneydoğuyu ilçe ilçe gezdim dükkanına Kürtçe tabela asan bir esnaf görmedim. Yazı bulunalı 5000 yıl olmuş bana üzerinde Kürtçe yazan bir taş parçası göstersinler. Türkler millettir Kürtler ise toplum.

26.07.2021

HDP'nin uyuşturucu baronu ve kaçakçılık şebekesi PKK ile ilgisi yok desene bakayım.

25.07.2021

Kız arkdaşı; ez te HEZ DIKIM :)

TÜM YORUMLARI OKU (15)