Matrix Göndermesi: İran ve İsrail Büyükelçilikleri Sosyal Medyada Birbirine Girdi!

İran'ın Suriye Büyükelçiliği'nin sosyal medyada paylaştığı  'Zaman doldu' mesajına, İsrail'in ABD Büyükelçiliği'nden 'Neo' ile cevap geldi. 

7 Ekim'den bu yana İsrail ile Filistin arasında devam eden şiddetli çatışmalarda binlerce sivil hayatını kaybederken, on binlerce yaralı olduğu düşünülüyor. Son olarak İsrail'in Gazze'de bulunan bir hastaneyi vurmasıyla dünyanın bölgeye olan ilgisi daha da artarken, İran'dan İsrail'e sert açıklamalar gelmişti.

Bölgede yaşananlara ilişkin geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, 'Siyonist rejimin savaş suçları devam ederse, saat ilanı direniş hareketinin elindedir. Direniş güçlerinin elleri tetikte.' diyerek sert bir mesaj vermişti.

Son olarak dün paylaşım yapan Abdullahiyan, 'Siyonist rejimin, hastanede binden fazla masum kadın ve çocuğu bombalayıp katletmesiyle işlediği korkunç suçun ardından IŞİD'den daha nefret edilen bu sahte rejime ve onun öldürülmesine karşı insanlığın küresel birliğinin zamanı geldi.' diyerek İsrail'e 'Zaman doldu' mesajında bulundu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Abdullahiyan'ın 'Zaman doldu' mesajını paylaşan İran'ın Suriye Büyükelçiliği'ne ise İsrail'in ABD Büyükelçiliği'nden ilginç bir yanıt geldi. Elçilik, mesajın altına Matrix filmindeki Neo karakterinin, Ajan Smith'i kavgaya çağırdığı sahneyi GIF olarak paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
19.10.2023

1947 den beri .......... demiş. araplar kendisini büyük bir kedi,israili de bir fare gibi görüyorlar her zaman dayağı yiyip dönüyorlar

19.10.2023

Perspektifini değiştirmelisin dostum sana göre dayak yiyip dönüyorlar belki ama Araplarla aynı görüşte olanlara göre kendilerine yaşaması için tanımlanan süre belirli zaten ve bunu sona erdirmenin binbir yolu var lakin ertelemenin bir yolu yok onlar da kendilerince en güzel yolu seçiyorlar işte meğer ki Museviyi işgal ettiği topraktan kovmak için çarpışıyor olsun kendilerinin ve Kainatın yaratıcısının dahi en itibar sahibi gördükleri insanın yanına yerleşecekler. Bence dayak yiyen yok dayak için mühlet var ve o dayağın sonu yok çünkü sistemin yaratıcısı seni sana düşman kesilen bir varlıkla mücadelende yalnız bırakmayacak kadar izzet ve şeref sahibidir benim görüşüm bu kankam

19.10.2023

İyice daşşağa vurdular işi... Olan çocuklara ve kadınlara oluyor... yazık...

19.10.2023

Koskoca insanların aptalların dünyayı getirdiği noktaya bak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ