Matematik Bilgin Ortaokul Seviyesinin Üstünde mi?

Ortaokuldan kalan matematik bilginin ne kadarını hatırlıyorsun? Peki, şu anki matematik bilgin ortaokul seviyesinin üzerinde mi? Testimizi çöz, birlikte görelim!

Çok üstünde!

Verdiğin cevaplara göre senin matematik bilgin, ortaokul seviyesinin çok üstünde! Matematiği ya gerçekten çok seviyorsun, ya da gündelik hayatta sık sık matematiğe ve geometriye başvurmanı gerektiren bir işte çalışıyorsun. Sonuç olarak senin matematik bilgin oldukça taze ve hayatını da oldukça kolaylaştırıyor. Tebrikler!

Hiç fena sayılmaz!

Verdiğin cevaplara göre senin matematik bilgin hiç fena sayılmaz! Bilgilerin büyük ölçüde taze, bazen gündelik hayatta kullanmadığın bilgiler körelebiliyor ancak ortaokuldan sonra öğrendiğin matematiği de oldukça sevmiş gibisin. İyi bir öğrenci olduğun her halinden belli!

Galiba sözelcisin!

Verdiğin cevaplara göre senin ortaokul sonrası matematik bilgin pek yok gibi... Ya da öğrendiklerini gündelik hayatta kullanmadığın için unutmuş gibisin. Eğer sen de sözel ağırlıklı bir bölüm seçtiysen ve liseden sonra matematik okumak zorunda kalmadığı için şükredenlerdensen, bu durum oldukça normal tabii!

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
08.10.2023

hepsini dogru cevapladim, hesap makinesinden baktim bende mi sorun diye ve dogruydu, ustune sayisalciyim ve trigonometri aklimda dedim ama sozelci cikti. saka gibi bir test...

06.10.2023

Çok üstünde!!! E yani liseye gidiyorum o kadar da olsun bari 🤣🤣

liseden sonra muhasebeci oldum diye durumu kurtardım galiba ortalamanın üstünde olmamın başka açıklaması olamaz :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ