Masumlar Apartmanı'na Ezgi Mola Damgası! Masumlar Apartmanı 61. Son Bölüm Tek Parça Full İzle!

TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı her salı akşamı ekranlarda yerini alıyor. Masumlar Apartmanı, dün akşam 61. yeni bölümüyle ekranlardaydı. İzleyen herkesi adeta ekrana kilitleyen ve soluksuz izlenen bir bölüm oldu. Masumlar Apartmanı son bölümde, Hasibe yerine babasını evden attığını fark eden Safiye'nin dehşete kapılarak kendisini tamamen eve hapsettiğine ve aylarca yıkanmadığına şahit olduk. Gülben hamile olduğunu öğrenmiş ancak kimseye söyleyememiştir. Masumlar Apartmanı son bölümde en çok konuşulan ise Ezgi Mola'nın inanılmaz oyunculuğu oldu. Başarılı performansıyla öne çıkan Ezgi Mola, dizi için saçlarını kesti. Mola izleyenlerden tam puan aldı. Peki Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Masumlar Apartmanı 61. bölüm tek parça full izleme ekranı ve 62. bölüm fragmanı...

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği Masumlar Apartmanı dizisi başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun ve Atilla Şendil gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Madalyonun İçi romanının Çöp Apartman bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı, dün akşam yeni bölüyle TRT1 ekranlarına geldi. İnanılmaz bir bölüm izleyen seyircileri en çok etkileyen ise Ezgi Mola'nın üstün oyunculuğu oldu. Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola dizide kendi saçlarını kesti. İşte Masumlar Apartmanı son bölüm izleme linki ve yaşananlar…

Masumlar Apartmanı 61. Son Bölümde Yaşananlar

Safiye, evden attığı kişinin Hasibe değil de babası olduğunu idrak ettiğinde dehşete düşer. Artık sevdiklerini sadece Hasibe'den değil, kendinden de korumak zorundadır. Gülben hamile olduğunu öğrenmiş ancak kimseye söyleyememiştir. Üstelik, korku ve endişe o kadar baskındır ki bebeğe bile sevinemez haldedir.

Naci, Safiye'nin durumunu kendi hastalığına bağlar. Hikmet ise kızının yıllar önce yaşadığı buhranın bir benzerine sürüklendiğinin farkındadır. Bu sırada Ceylan, Han'la konuşmaya gider. Onu dinlemeye, anlamaya hazırdır fakat hiç tanımadığı bir Han'la karşılaşır. Naci, aldığı güzel haberi Safiye'yle paylaştığında onun normale döneceğinden emindir ancak işler beklediği gibi gitmez.

Sonunda radikal bir karar alır ve elindeki tek kozu kullanır. Safiye ise dönüşü olmayan bir yola girmiş, giderek dibe batmaktadır. Herkes onun bu halini çaresizce izlerken yapılması gereken hamle Gülben'den gelir.

Masumlar Apartmanı Son Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 60. Bölüm Full İzle - Youtube

Masumlar Apartmanı 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

TRT 1, Masumlar Apartmanı fragmanını henüz yayınlamadı. Masumlar Apartmanı son bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Masumlar Apartmanı'nda Safiye Karakterini Canlandıran Ezgi Mola Rolü İçin Saçlarını Kısacık Kesti
8 Mart Üç Kız Kardeş Tek Parça Full İzle! Üç Kız Kardeş Son Bölümde Somer'in Zor Kararı

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!