Masumlar Apartmanı Ceylan Kim, Hikayesi Ne? Masumlar Apartmanı Dizisinde Ceylan Karakterini Kim Canlandıracak?

Masumlar Apartmanı dizisine son haftalarda Ceylan karakteri damga vuruyor. Han'ın İnci'den de önce olan kız arkadaşı olduğu bilinen Ceylan, Han'ı büyük ölçüde etkiler. Peki, dizinin yeni sezonunda sık sık ismi geçen Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir, hikayesi ne? Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterini kim canlandıracak? İşte merak edilenler...

TRT 1 ekranlarına Salı akşamları gelen Masumlar Apartmanı dizisi 45.bölüm ile ekranlarda olacak. Dizide Ceylan karakterini kimin canlandıracağı merak edilirken aynı zamanda hikayesi ile de ön plana çıkıyor. Dizinin yeni sezonunda sık sık ismi geçen Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir, hikayesi ne? Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterini kim canlandıracak?

Masumlar Apartmanı Ceylan Kim?

Dizide sıklıkla adı geçen Ceylan, bir şekilde Han ve ailesinin hayatına yeniden girer. İnci'nin acısını henüz unutamamış olan Han, Ceylan'ın evine gizlice girer. Ekran başındakiler ise Ceylan'a kimin hayat verdiğini sorguluyor. Ceylan'ı ise Özgü Namal veya Melis Sezen'in oynayacağı iddia edilmişti ancak Namal'ın dizi kadrosunda yer almayacağı belirtildi. Ceylan'a kimin hayat vereceği yeni bölümlerde netlik kazanacak.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu