Masumlar Apartmanı 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımların olan Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 63. bölüm fragmanında; Safiye kendiyle savaş vermeye devam eder. Doktor Manolya Safiye'ye destek olmaya devam eder. Safiye'nin annesi Hasibe'nin pislik içinde demesine rağmen Doktor Manolya 'Bu eller, bu kollar tertemiz' diyerek ona yardımcı olur. Fragmanda en çok öne çıkan kelime ise 'Umut' olur! İşte Masumlar Apartmanı 63. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanında bahsi geçen Çöp Apartman hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Masumlar Apartmanı 63. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Masumlar Apartmanı 63. Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özet

Safiye, başta doktoru kabul etmek istemese de sonunda Manolya Hanım, Safiye'nin bu direnmesinin önüne geçmeyi başarır.  Gülben, ablasına hamile olduğunun haberini verir ancak henüz diğerlerine söylemek için kendini hazır hissetmez. 

Naci, Safiye’nin duvarlarını yıkarak doktorla görüşmeye başladığını öğrenir. Bunu bir umut olduğunu hissederek Safiye’ye özel bir hediye gönderir. Ancak gönderdiği bu hediyenin Safiye’nin yarasını kanatacağından bihaberdir.

Han, Ceylan’ın hayatında biri olduğuna inanmasa da işin gerçeğini öğrenmek istediği için onu sürekli takip eder. Han'ın karşılaştıkları ise hiç hoşuna gitmeyecektir. Han’ın içindeki karanlık duygular onu yavaş yavaş ele geçirirken işler de kontrolden çıkmaya başlar..

Masumlar Apartmanı 63. Bölüm Fragmanından Kareler

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Gönül Dağı 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Son Bölüm: Gönül Dağı 56. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!